﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת דרור אטרי</title><link>/Authors/Author1500.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת דרור אטרי אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article15454.aspx</link><title>ישיבת הנהלת ענף החברות לניקיון ותחזוקת מבנים בישראל באיגוד לשכות המסחר (דרור אטרי וח&quot;כ רחל אדטו)</title><description>חבר נשיאות לשכות המסחר, דרור אטרי: &quot; הוכחנו כי בהידברות אפשר להוביל למהפכה. יש להוקיע מקרבנו חברות כושלות הזוכות במכרזי הפסד&quot;.

ח&quot;כ רחל אדטו: &quot;חשוב לחזק את המעסיקים בישראל&quot; .

ח&quot;כ אדטו: &quot;תפיסת העולם שלי היא קצת שונה מחלק מחברי בוועדת העבודה. מצד אחד אני בעד העובדים ותומכת בשמירה על זכויותיהם, אבל מצד שני תומכת גם במעסיקים, שהרי ללא חוסנם האישי והכלכלי לעובדים לא תהיה פרנסה&quot;.</description><pubDate>Fri, 18,Jun 2010 02:55:08</pubDate></item><item><link>/Articles/Article12727.aspx</link><title>דרור אטרי נפגש עם ח&quot;כ מרינה סולודקין</title><description>ביום חמישי האחרון הגיעה ח&quot;כ מרינה סולודקין  לפגישה עמי בלשכת המסחר בתל אביב ולא חסכה תשבחות על המהלכים האמיתיים הנעשים לקידום עובדי ענף חברות הניקיון. באותה הזדמנות היא הביעה ביקורתה על מאבקי ההסתדרות, אי הבנת הכלכלה של חבריה לכנסת ישראל וכן הצורך בעובדים הזרים לישראל.</description><pubDate>Sun, 11,Apr 2010 12:02:29</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9726.aspx</link><title>דרור אטרי: משרד האוצר נפל על הראש</title><description>אני קורא לשר האוצר מר יובל שטייניץ ולמר יוסי כהן, המשנה לממונה על השכר והסכמי עבודה – חזרו בכם מהתנגדותכם להסכם הקיבוצי למען עובדי הניקיון !</description><pubDate>Mon, 18,Jan 2010 02:36:02</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9265.aspx</link><title>בואו לתמוך בהכרה בהוצאות בתי קפה לצרכי מס - דרור אטרי</title><description>עם התפתחות האינטרנט האלחוטי ותפוצתם הגבוהה של המחשבים הניידים (לפטופים), בעלי עסקים קטנים ובינוניים רבים עובדים ועורכים את פגישותיהם בבתי קפה. חלקם אף משתמשים בהם כתחליף למשרד.</description><pubDate>Thu, 07,Jan 2010 12:35:50</pubDate></item><item><link>/Articles/Article8385.aspx</link><title>שילוב עסקים קטנים ובינוניים בכלכלה: צעד נוסף בדרך</title><description>בשבוע שעבר פרסם החשב הכללי באוצר, שוקי אורן, הוראות חדשות למשרדי הממשלה וליחידות הסמך הממשלתיות שמטרתן להגביר את שילובם של העסקים הקטנים והבינוניים בהתקשרויות הממשלה.</description><pubDate>Sat, 12,Dec 2009 02:55:17</pubDate></item><item><link>/Articles/Article7457.aspx</link><title>המכרז על מגדל משה אביב – הישג לעסקים בענף הניקיון ותחזוקת מבנים</title><description>בשבוע שעבר התבשרנו על קריסתה של חברה גדולה בענף הניקיון. חברת &quot;מרחב&quot;, שהעסיקה מאות עובדים, הכריזה על פשיטת רגל, ומיד לקוחותיה החלו באיתור חברה חלופית, שגם תדאג למאות העובדים שנשארו ללא שכר.

חברת מגדל משה אביב ניהול בע&quot;מ בבעלות בנק מזרחי, המנהלת את אחד הבניינים הגדולים בארץ,השוכן ברח&#39; זבוטינסקי פינת אבא הלל, יצאה למכרז והזמינה אליו 10 חברות מהמובילות במשק.</description><pubDate>Wed, 25,Nov 2009 10:44:20</pubDate></item></channel></rss>