﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת עמית מורג</title><link>/Authors/Author1661.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת עמית מורג אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article23665.aspx</link><title>על הקשר בין הורדה במשקל ואימון אישי</title><description>מה הקשר בין אימון אישי לתזונה נכונה וירידה במשקל, ואיך עושים זאת?</description><pubDate>Thu, 18,Nov 2010 10:02:39</pubDate></item><item><link>/Articles/Article8536.aspx</link><title>מתכון ללביבות לחנוכה: גם בריא, גם מזין וגם מתאים לאירוח בחג</title><description>לא כל מתכון לחנוכה, חג השמן, צריך להיות לא בריא ולא מזין...</description><pubDate>Thu, 17,Dec 2009 10:01:48</pubDate></item><item><link>/Articles/Article8535.aspx</link><title>טיפים קולינאריים לקראת חג האורים- איך שומרים על מסורת פח השמן בלי להיראות כמו אחד?</title><description>רגע לפני שמכינים את החג לפניכם כמה טיפים קולינריים בנושא הארוחה המשפחתית, הלביבה ואיך לא- הסופגניה המסורתית.</description><pubDate>Thu, 17,Dec 2009 09:57:26</pubDate></item><item><link>/Articles/Article8525.aspx</link><title>מה זו &#39;הגישה הרב מערכתית&#39; לטיפול בבעית עודף משקל, והאם זה באמת עובד?</title><description>כיום כבר ידוע לכל כי הגישה הרב מערכתית לטיפול בבעיות השמנה בקרב ילדים היא הדרך היחידה העשויה לתת פתרון אמיתי ולאורך זמן.

הדבר נובע ממחקרים רבים שמראים כי למרות שאין שני ילדים דומים, ניתן למנות סיבות ומאפיינים דומים מאד לילדים הסובלים מעודף משקל.

קיראו בהמשך על הגישה הרב מערכתית ולמה אנחנו בטוחים שגישה זו היא היחידה שתיתן מענה אמיתי לשינוי אורח חיים והרזיה לילדיכם.</description><pubDate>Wed, 16,Dec 2009 10:03:28</pubDate></item></channel></rss>