﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת הילה איל</title><link>/Authors/Author1849.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת הילה איל אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article10495.aspx</link><title>יינות ישראל עם הפנים לעולם - לקראת תערוכת Israwinexpo, בפברואר 9-11</title><description>הילה איל הוזמנה לבית &quot;איש הענבים&quot; לטעום ממבחר יינות ישראל שיושקו במסגרת תערוכת היין הבינלאומית ISRAWINEXPO 2010 בסימן &quot;יינות ישראל עם הפנים לעולם&quot;. התערוכה תתקיים במרכז הירידים והקונגרסים, תל אביב בין התאריכים 9 - 11 פברואר 2010. זו הזדמנות טובה להיחשף אליהם לראשונה – מידע מפורט ורשמי טעימה לפניכם</description><pubDate>Mon, 08,Feb 2010 12:44:37</pubDate></item><item><link>/Articles/Article10493.aspx</link><title>טעימת 10 הגדולים של רוגוב - בדרך היין</title><description>עם צאת מהדורת 2010 של מדריך היינות של מבקר היינות דניאל רוגוב, פנתה רשת החנויות &quot;דרך היין&quot; לרוגוב וביקשה ממנו לדרג את עשרת היינות הטובים ביותר בשנה החולפת. בעקבות זאת, ארגנה &quot;דרך היין&quot; ללקוחותיה אירוע טעימה של היינות, מלווה בהדרכה מקצועית של צוות החנות.</description><pubDate>Mon, 08,Feb 2010 12:39:31</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9976.aspx</link><title>פאנל בנושא &quot;הדרך האורגנית&quot; ביין - תערוכת TecEnology 2010</title><description>TecEnology 2010 , התערוכה המקצועית לתעשיית היין בישראל, נפתחה בפאנל בנושא &quot;הדרך האורגנית&quot;. הילה איל השתתפה, סקרה את הדעות וההגיגים של המשתתפים וכולם יצאו מלאי השראה לסייר בתערוכה</description><pubDate>Mon, 25,Jan 2010 11:49:16</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9762.aspx</link><title>5 היינות ישראל הטובים של שנת 2009 - הילה איל</title><description>מהם 5 יינות ישראל שנחרתו אצלי לשנת 2009 וסיכום קצר על עולם היין הישראלי בשנה זו.</description><pubDate>Tue, 19,Jan 2010 11:46:31</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9760.aspx</link><title>קורס היין של מכללת רמת גן - מיקרוביולוגיה של היין</title><description>קורס היין של מכללת רמת גן - סיקור שעור בנושא מיקרוביולוגיה של היין.

שעור ממלא בהבנה ובהשכלה ולצדו הנאה מחברה טובה וכמובן יין לצדה.</description><pubDate>Tue, 19,Jan 2010 10:47:12</pubDate></item><item><link>/Articles/Article9759.aspx</link><title>פורום היין של שרון ואסף</title><description>מיהם האנשים החברים בפורומים של חובבי יין לטעימה יינות?
על הפורום של אסף ושרון -  מיהם אנשיו ואיך הם הצליחו לעורר &quot;סערה בכוס יין&quot; בעקבות טעימה שערכו לאחרונה.</description><pubDate>Tue, 19,Jan 2010 10:42:33</pubDate></item></channel></rss>