﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת דוד גרינברג</title><link>/Authors/Author2572.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת דוד גרינברג אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article73046.aspx</link><title>פעילות לחופש הגדול - סחי - גם לתרום וגם להתעצם</title><description>נהוג לומר שהנוער של ימנו חסר ערכם ושכל מה שהוא עושה זה לשבת שעות מול המחשב או הטלויזיה. אז תתפלאו מסתבר שיש גם נוער אחר, מסתבר  שבני הנוער צמאים למדריך ולדרך וכשיש מי שמנחה הם מתגייסים יוזמים ותורמים מעצמם - תוכנית סח&quot;י - היא יוזמה התנדבותית עבור בני נוער - שתורמים ועושים למען הקהילה והחברה בישראל</description><pubDate>Sun, 09,Jun 2013 09:00:08</pubDate></item><item><link>/Articles/Article70495.aspx</link><title>10  האטרקציות המיוחדות ביותר לחגיגת בר מצווה</title><description>בר המצווה הוא אירוע בלתי נשכח בחיי כולנו. המשפחה כולה נרגשת לקראת האירוע, חודשים רבים חושבים ומתכננים איך להפיק אירוע בר מצווה בלתי נשכח. המאמר שלפניכם יתן לכם את עשרת האטרקציות המובילות לאירועי בר מצווה</description><pubDate>Sun, 17,Mar 2013 02:26:05</pubDate></item><item><link>/Articles/Article41294.aspx</link><title>טיפים לרכישה של דירה מיד שנייה</title><description>מהי עלות וועד בית, מהי עלות הארנונה עבור שטח הדירה וכדומה. יכול להיות שתגלו שהעלות השוטפת, יחד עם תשלומי משכנתא, הינה גבוהה מידי לטעמכם ותחליטו למצוא דירה בעלויות נמוכות יותר.</description><pubDate>Thu, 15,Sep 2011 12:18:08</pubDate></item><item><link>/Articles/Article40273.aspx</link><title>על קופת החולים לכבד את הבא בשעריה, וזאת לאור תכליתו של חוק ביטוח בריאות ממלכתי</title><description>לא אחת מבקש מבוטח מקופת החולים שלו לקבל טיפול רפואי מסוים וזו מסרבת. בבואנו לבחון את זכאותו של מטופל לקבלת טיפול רפואי זה או אחר, עלינו לבחון את תכליתו של חוק ביטוח בריאות ממלכתי, ועל מעמדה של קופת החולים לאור תכליות אלו. על כל אלו עמד בית המשפט בע&quot;ע 1091/00 שטרית – קופת חולים מאוחדת (ניתן ביום: 21.09.2000).</description><pubDate>Mon, 29,Aug 2011 09:34:23</pubDate></item><item><link>/Articles/Article40272.aspx</link><title>ועדת חריגים של קופת החולים תקיים דיון לאור כללי המשפט המנהלי</title><description>מבוטח אשר מבקש לקבל טיפול שאינו כלול בסל הבריאות, מופנה לוועדת החריגים. הפסיקה קבעה כי על ועדת החריגים לקיים דיון לאור כללי הצדק הטבעי של המשפט המנהלי. כיצד הדבר בא לידי ביטוי בפועל? שאלה זו נדונה בע&quot;ע 1091/00 שטרית – קופת חולים מאוחדת (ניתן ביום: 21.09.2000).</description><pubDate>Mon, 29,Aug 2011 09:24:03</pubDate></item><item><link>/Articles/Article37308.aspx</link><title>בועת הנדלן – גן עדן לשיפוצניק</title><description>הסיבה העיקרית לכך הינה העלויות הנמוכות בהחלט בהשוואה לעלויות של דירות מכל פרויקט נדלן קיים כיום.

אומנם אל עלויות אלה יש להוסיף את העלות של השיפוצים ולכך יש לשים לב במיוחד, אבל אם נעבוד בצורה חכמה כך גם נקצור פירות ורווח עבור השבחתו של הנכס למכירה אם נהיה מעוניינים בכך בעתיד.</description><pubDate>Mon, 04,Jul 2011 04:58:27</pubDate></item><item><link>/Articles/Article35915.aspx</link><title>הצעת מחיר לביטוח רכב</title><description>למרות הכל יהיו כאלה אשר יעדיפו לגשת אל סוכן הביטוח ה&quot;משפחתי&quot; ולבצע ממנו את הרכישה של מוצר ביטוחי זה , בדיוק כמו כל ביטוח אחר שהם רוכשים דרכו בלב שלם , תוך שיקול של שירות אדיב ומעין תחושה של נאמנות לאורך שנים לאותה חברה.</description><pubDate>Mon, 30,May 2011 10:12:21</pubDate></item><item><link>/Articles/Article35770.aspx</link><title>ביטוח רכב- האלטרנטיבות</title><description>בשל ריבויין של ההצעות והתנאים השונים שמוצעים עבור סוגי הנהגים הקיימים(גיל/מין/סוג רכב), לעיתים עדיף לבצע כמה שיחות טלפון מול חברות ביטוח רכב רלבנטיות על מנת לקבל את המידע המלא ולאחר מכן לבחור את ההצעה הטובה ביותר עבורכם.</description><pubDate>Thu, 26,May 2011 11:12:43</pubDate></item><item><link>/Articles/Article35768.aspx</link><title>רכישת ביטוח חובה</title><description>אתם תחשפו למגוון של פרסומות ברדיו ובטלוויזיה אשר יטענו כי הם אלה שיתנו לכם את השירות הטוב ביותר וכי כל היתר פשוט לא יתנו לכם את מה שאתם צריכים.

אין ספק שהתחרות מאוד גבוהה בין כל החברות אשר מציעות לקהל הנהגים ביטוח לרכב, אולם יש לבצע בדיקה מעמיקה של ההצעות שקיימות בשוק זה על מנת לוודא כי קיבלתם את ההצעה הטובה ביותר עבורכם .</description><pubDate>Thu, 26,May 2011 10:22:00</pubDate></item><item><link>/Articles/Article34656.aspx</link><title>האם יש חסיון מוחלט לפרסומי לשון הרע במהלך דיון שיפוטי?</title><description>יש לסייג את החיסיון, על מנת לא לפגוע בשמו הטוב ובפוטנציאל פרנסתו של בא כוחו של הצד שכנגד וכי הפטור מתייחס, לפרסום רלבנטי וענייני, הנעשה תוך כדי הדיון ולצורך הדיון, ולא לכל דברי בלע והשמצה שמוצא בעל דין לנקוט כלפי יריבו או כלפי השופט היושב בדין.</description><pubDate>Wed, 04,May 2011 11:45:59</pubDate></item></channel></rss>