﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת חנן זוגלובק</title><link>/Authors/Author294.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת חנן זוגלובק אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article1971.aspx</link><title>הפרדוקס של תגמול העובדים.</title><description>במאמר זה נסקור את הדרך לתגמול נבון של עובדים. כיצד מתגמלים עובדים בצורה נכונה? מהי השיטה שגורמת להעלאת הייצור והפרודוקטיביות של עובדים?</description><pubDate>Sun, 12,Apr 2009 03:41:19</pubDate></item><item><link>/Articles/Article1963.aspx</link><title>בעיית מכירות בזמן מיתון</title><description>מכירות, אפילו בזמן מיתון, הן פונקציה המורכבת מכמה כלים שהינם חיוניים ביותר. במאמר זה חנן זוגלובק מבהיר מהו הכלי העסקי המאפשר לבעלי עסקים &quot;להרגיש&quot; את השוק ולתקשר אליו בצורה מתאימה לצרכיו.</description><pubDate>Sun, 12,Apr 2009 03:31:53</pubDate></item><item><link>/Articles/Article1465.aspx</link><title>מכירות- המקל בגלגלים שלך</title><description>במאמר זה חנן זוגלובק סוקר את אחת הבעיות הנפוצות ביותר בתהליכי מכירה המסתכמות באחוזי סגירה נמוכים. מה אפשר לעשות כדי לשפר את תהליך המכירה? קרא במאמר הבא!</description><pubDate>Mon, 16,Mar 2009 08:04:07</pubDate></item><item><link>/Articles/Article1371.aspx</link><title>עושים סדר בעסק: נהלי עבודה מהם?</title><description>כמה זמן לוקח לך לקחת עובד חדש לגמרי ולהפוך אותו ל-שד משחת בתפקיד החדש?

כמה זמן שלך הולך לאיבוד על תיקון תקלות שאחרים גרמו בעסק שלך? נכון שלפעמים אתה פשוט לא מבין כיצד הם הצליחו ליצור מהומה כה סבוכה?

מכיר את התופעה שכולם מגיעים אליך לקבל הנחיות, הכוונות והסברים כיצד לבצע כל פעולה ופעולה בתפקיד שלהם? מעין סוג של ראש קטן?

אם אתה בתפקיד ניהולי ואתה מכיר לפחות מקרה אחד מהאמורים לעיל, כנראה שאתה לא משתמש בכלי הניהולי שידוע בכינויו &quot;נהלי עבודה&quot; כמו שצריך.</description><pubDate>Tue, 10,Mar 2009 02:42:55</pubDate></item></channel></rss>