﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת פורטל הקוסמטיקה</title><link>/Authors/Author505.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת פורטל הקוסמטיקה אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article2537.aspx</link><title>איפור קבוע הוא טרנד לוהט בעולם הקוסמטיקה</title><description>מבחר אינסופי של מכוני יופי מציעים לנו את &quot;היופי המושלם&quot; בעזרת איפור קבוע. איפור שאינו נמרח, לא נעלם ומדגיש את  קווי המתאר הטבעיים. איפור קבוע גם נותן מענה לטשטוש פגמים ולהדגשת תווי פנים, במיוחד עבור הגיל המבוגר.

האיפור הקבוע החל להיכנס לשוק בארץ לפני כ--18 שנה, ורק מס&#39;&#39; קוסמטיקאיות העזו להשתמש בו. אך כיום רוב מכוני היופי מציעים איפור קבוע, כחלק מתהליך הטיפוח.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 04:00:34</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2536.aspx</link><title>לא על היופי לבדו</title><description>כן, איפור מאפשר לנו להדגיש יופי טבעי, ליצור יופי שונה, לרענן מראה עייף ואף להסתיר פגמים או סתם לרענן את המצב רוח .

האיפור קיים עוד משחר ההיסטוריה. יש עדויות לשימוש באיפור במצרים העתיקה, יוון העתיקה ואף במצרים העתיקה. מרבית תכשירי האיפור הופקו מחומרים טבעיים .</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:54:12</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2535.aspx</link><title>על הינומה ויופי</title><description>אך מה לגבי האיפור? איך ניתן לבחור איפור שהכי יחמיא לקווי מתארייך? כן, אין לזלזל בסוגיית האיפור, ניתן לומר כי הוא אולי המרכיב החשוב ביותר. השאלה הנשאלת היא: האם כדאי לבחור באיפור מהודר או באיפור טבעי? שהרי חתונה זה אירוע מרגש, וביום מיוחל זה הכול יתועד. הרי לא תרצי להיראות חיוורת או מאופרת בכבדות. אז מה עושים? ובכן יש כמה פרמטרים חשובים בבחירה נכונה של האיפור לאותו ערב קסום.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:50:51</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2534.aspx</link><title>קוסמטיקה- עולם ומלואו</title><description>כן, כולן רוצות עור מושלם, בוהק וצעיר. אך מה לעשות שרוב הנשים לא התברכו בגנטיקה ברוכה וגם אם נפל בחלקן הזכות, הרי שמזג האוויר בישראל נותן אותותיו לכל עור באשר הוא.

הקוסמטיקה נותנת מענה לכל בעיות העור, אומנם איננו יכולים להילחם בתנאים אקוטיים כמו גיל ותורשה אך בהחלט ניתן לשפר את מרקם העור ולהשיג תוצאה אופטימאלית. בגיל צעיר הבעיות השכיחות הן בעיקר אקנה ובגיל מבוגר נתמודד עם עור עייף, אקנה והזדקנות העור.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:47:22</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2533.aspx</link><title>אקנה הינה בעיית עור שכיחה למדי</title><description>האקנה אף &quot;זכתה&quot; ברבות השנים לאין ספור מונחים כגון: חצ&#39;&#39;קונים, פצעים, פצעי גיל ההתבגרות ועוד. כן, הבעיה מוכרת ועם זאת כאשר האקנה &quot;מלבב&quot; אנחנו מרגישים חסרי אונים ומעט כעורים. אז מה עושים? ראשית כדאי להבין מה זה בעצם אקנה ומהם הגורמים לכך. אקנה למעשה מבטאת חוסר איזון הורמונאלי בגוף, לכן מייחסים זאת בעיקר לגיל ההתבגרות, גיל בו חלים שינויים הורמונאליים.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:43:53</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2532.aspx</link><title>כן זה אפשרי, הסרת משקפיים לתמידות</title><description>מאז שהלייזר פרץ לחיינו חלו המון שינויים. ניתן להצעיר עור, להסיר שיער ולהסיר משקפיים לתמידות. אם פעם אנשים שחבשו משקפיים זכו ללעג מהסביבה ולגינויי כנא י{בתקופה שכל משקף היה מיקרוסקופ} כיום, אפשר לנוח על זרי דפנה ולראות ללא צורך בעדשות.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:40:32</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2531.aspx</link><title>השתלות שיער בימינו</title><description>השתלות שיער כיום נעשות בקליניקות הנבחרות לאנשים הסובלים משיער דליל או מבעיית התקרחות קשה ביותר. השיער הוא מרכז עולמנו אצל הגבר הוא מסמל צעירות ואצל האישה חיוניות ובריאות. השתלות השיער נעשות כיום בטכניקות רבות אצל הקליניקות הנבחרות. יש מספר סוגים להשתלות השיער כאשר הקרחות הם על כל הראש כאן מתבצעת השתלה כוללת אולם כאשר הקרחת מתחילה בצעדיים או בפדחת שם לוקח הרופא מספ</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:37:08</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2530.aspx</link><title>שיער בגוף? לא עלינו</title><description>אם פעם גבר שעיר היה סימן לגבריות שהרי כיום גם הגברים נרתמים למלאכת הסרת שיער. כן, מסתבר שכיום אף אחד לא רוצה להיות שעיר. כולם, נשים וגברים כאחד רוצים להיפטר משיער עודף.

בעבר תחום הסרת השיער היה שייך לנשים בלבד,</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:33:37</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2529.aspx</link><title>תוספת בריאה</title><description>תוסף מזון בהגדרתו, הינו כול דבר שמוסיפים אותו למזון. תוספי המזון כוללים בתוכם: ויטמינים, מינרלים וצמחי מרפא. אילו הם המרכיבים הקטנים של המזון, אך מעט יותר מרוכזים, ולכל אחד מהם תכונה או מכלול של תכונות בריאותיות.

השאלה הנשאלת היא : למי זה מתאי, תוספי המזון?</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:30:37</pubDate></item><item><link>/Articles/Article2527.aspx</link><title>כתמים, מה עושים עם זה?</title><description>הכתמים או פיגמנטציה כפי שזה נקרא בעגה המקצועית מהווים מטרד אסתטי ניכר. הפיגמנטציה למעשה נגרמת בגלל מס&#39;&#39; גורמים: חשיפה לשמש, כתמי היריון הנקראים גם &quot;מלזמה&quot; או כתמי גיל שנוצרו במשך השנים.

פיגמנטציה נוצרת בעקבות הצטברות יתר של מלנין, פיגמנט שקובע את צבע העור שלנו. למעשה המלנין מגן על העור מפני נזקים חיצוניים לרבות השמש.</description><pubDate>Sun, 10,May 2009 03:27:09</pubDate></item></channel></rss>