﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת kibutzthree</title><link>/Authors/Author5161.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת kibutzthree אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article39567.aspx</link><title>רהיטים זה כל הענין</title><description>יחס של המוכר עושה לי את זה בכל אספקט של חווית הקנייה. כן, ההצהרה הזו נראית אולי מפוצצת, אבל היא האמת לאמיתה.

כמובן שמאחורי היחס אמור לעמוד מוצר איכותי דיו כדי שאסכים בכלל להוציא עליו את הכסף, אך יחס טוב של מוכר המגובה באסמכתא איכותית יכול בקלות לגרום לי לרכוש אותו.</description><pubDate>Wed, 17,Aug 2011 02:25:02</pubDate></item><item><link>/Articles/Article39560.aspx</link><title>שיפוץ רהיטים</title><description>דודה שלי מצאה תחביב נחמד לעת זקנה, היא משפצת רהיטים שמצאה ברחוב.

היא כל כך בתוך זה, שהיא יודעת מהן שעות איסוף הזבל הכבד ומקדימה את המשאית השכם בבוקר כדי למצוא את המציאות הכי שוות. כשחוזרת הביתה יחד עם השלל, בוחרת את הפרויקט הבא שלה ומנקה אותו היטב לפני השיפוץ. פעם אחת ריפדה מחדש כיסא.</description><pubDate>Wed, 17,Aug 2011 02:11:39</pubDate></item></channel></rss>