﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת רג&#39;ין לוינסון</title><link>/Authors/Author6260.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת רג&amp;#39;ין לוינסון אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article49278.aspx</link><title>לבחור בטעמים הנכונים!</title><description>האירוע
אוכל...טעמים...ניחוח תבשילים... מחשבות ואסוציאציות שונות ומגוונות עולות בנו כשאנו חושבים ומדברים על אוכל. 
כשמתכננים אירוע כמו חתונה, מדובר באירוע חד פעמי ומושקע, והרבה מעבר להשבעת הרעב והתיאבון, מדובר על חוויה שזיכרונותיה ילוו אותנו למשך שנים ארוכות.  
לא רק לנו זו חוויה משמחת ומשמעותית אלא גם לאורחינו ועלינו לקלוע לטעמם וחיכם של הדודה בלומה, הדודה ג&#39;ורג&#39;ט, מנשה, סיגל וקורל כשהבדלי הגיל והמנטאליות בינהם גדולים לפחות כמו ההתלבטויות בנוגע לאירוע.
בתרבות של עמישראל, האוכל מהווה מרכיב מרכזי</description><pubDate>Fri, 10,Feb 2012 05:45:33</pubDate></item></channel></rss>