﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss xmlns:a10="http://www.w3.org/2005/Atom" version="2.0"><channel><title>מאמרים אחרונים מאת שרית וולפוס</title><link>/Authors/Author957.aspx?rss=1</link><description>מאמרים אחרונים מאת שרית וולפוס אקדמיקס - ספריית המאמרים של ישראל</description><item><link>/Articles/Article5828.aspx</link><title>עירום ומלבושים - מציאות ופירושים</title><description>איך אדע? האם זוהי אכן המציאות, או אולי פרי דמיוני  הפרוע?

שנינו היינו באותו הזמן באותו המקום. ארוע מדהים ומרגש עבורי, עצוב ומאכזב עבורו.
כנראה אם אשאל אנשים נוספים שהיו שם אשמע תגובות רבות ומגוונות, ייתכן אף שונות לגמרי. מוזר ומפתיע.</description><pubDate>Fri, 02,Oct 2009 05:53:49</pubDate></item><item><link>/Articles/Article4622.aspx</link><title>מאמנת אישית - &quot;ציידת&quot; של מילות מפתח?</title><description>כדי להיות מאמנת אישית מצליחה, אני צריכה לדעת לצוד?

הבנתי שאני &quot;ציידת&quot; רק לאחר שכבר התחלתי לאמן. אני מקשיבה לסיפוריהם של מתאמניי. כל אחד וסיפורו האישי. עבורי כל מתאמן מביא עימו סיפור מרתק ומרגש. הסיפור שלו.</description><pubDate>Sat, 22,Aug 2009 08:06:00</pubDate></item></channel></rss>