חפש מאמרים:
שלום אורח
20.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

אוכל מוכן

מהמטבח הרומני באהבה

שאומרים שהעם הרומני אוהב לאכול, אז כנראה יודעים מה שאומרים

משום מה שאומרים אוכל רומני מייד נכנסים לאווירה של אוכל ביתי כפרי עשיר עם ניחוחות משכרים של בשר משובח וירקות.

אוכל שמזכיר לנו את בית אמא וזיכרונות ילדות.

משום מה האוכל הרומני בישראל קיבל תדמית של קבב רומני, כבד קצוץ ואיקרה בלבד

אבל לאוכל הרומני יש הרבה יותר מה להציע

לאחר שנים רבות של יובש קולינארי של המטבח הרומני האמיתי בארצנו השפית כרמן שמחה להזמין אתכם לחוויה קולינארית יוצאת מהכלל של המטבח הרומני האמיתי על כול מטעמיו הנפלאים.

ממולאים, מרקים ומאכלי בשר נפלאים שלא טעמתם מעולם

לכול חובבי הממולאים כרמן מציע מבחר רב של ירקות ממולאים הכוללים ת"א, חציל, פלפל, עגבניה, קישוא והכוכבים העיקרים עלי כרוב ממולאים ועלי גפן הידועים  כ "סארמלה"

ההתמחות העיקרית של כרמן היא השימוש בבשר איכותי וכן השימוש בבשר מעושן המעניק טעם מיוחד לכול מאכלי הבשר הטעימים והמענינים של כרמן.

כמו כן סוגי המרקים של כרמן יוצאים מהכלל  בעיקר מרק בורשט מרק שועית שהנו כרטיס כניסה לגן עדן של טעמים וכמובן מרק הצ'ורבה המפורסם עם עצמות בקר וכדורי בשר שפשוט אפשר לטעום ולמות עם חיוך כפי שאומרים

השימוש בתבלינים מיוחדים מרומניה הכוללים את הלאושטיין והצ'ימברו גם הם גורם חשוב במתן הטעם המיוחד במטבח של כרמן.

שלא לדבר על כבד קצוץ, איקרה וסלט מיונז לפי המתכונת הרומנית האמיתית , מאותו הכפר באזור מארמורש שבו גדלה כרמן וספגה את תת הבישול הרומנית הכפרית שעכשיו פה איתנו

אז עם הריר בפה כבר מתחיל לנזול וניחוחות  הטעם יוצרים דמיונות פרועים ורעב בלתי נשלט אתם מוזמנים למטבח  של כרמן בראשון לציון

המקום של כמי  טל 052-221-8382

אשמח לראותכם בקרוב

 



תגיות המאמר: אוכל מוכן


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אוכל טעים מתטב

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת כרמן שי

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205342 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205267 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205561 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205650 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195964 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196173 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183113 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica