חפש מאמרים:
שלום אורח
24.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

לביבות כרישה כשרות לפסח

מאת: אודי כהןמתכוני מתאבנים12/04/20119010 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

אופן ההכנה הוא פשוט מאוד, והתוצאה מדהימה, לביבה שמסתדרת עם מאכלים חלביים או בשריים ובעלת טעם מעודן.

המצרכים:

הכמות היא בערך ל-50 לביבות (תלוי בגודל שבחרתם)

2 ק"ג כרישה (בערך 2 גבעולים גדולים)

1 יח'  תפוח אדמה גדול

1 יח' בטטה גדולה

4 מצות מרוסקות

3 ביצים

פירורי מצה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

לקצוץ את הכרישה, החלק הירוק והלבן, ולבשלה למשך כ-15 דקות מרגע הרתיחה במים חמים.ולסננה במסננת עד שירדו כל מי הבישול.

לבשל את הבטטה והתפו"א כ-15 דקות או עד שיהיו רכים (מבחן הקיסם)

למעוך את התפו"א והבטטה לפירה ולערבבה עם הכרישה, להוסיף את שברי המצות לתערובת להוסיף את המלח והפלפל לפי טעמכם (כפית מלח,וחצי כפית פלפל)

ולהוסיף במידת הצורך את פירורי המצה, התערובת אמורה להיות לחה, לא יבשה מידי ולא רטובה מידיי (קצת דביקה) לכדרר לגודל הרצוי (כגודל כדור פינג פונג) ולטגן במחבת או בשמן עמוק.

lemon3.co.il

מבחינת בישול הכרישה, זה ממש כמו לבשל פסטה ולסננה.

שיהיה חג  שמייח

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

lemon3.co.il

שירותי קייטרינג ומגשי אירוח למסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים,ימי הולדת,מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים,ערבי חברה,אירועי קוקטייל,ערבי גיבוש,קידום מכירות,אירועי השקה,אירועים עיסקיים וכו'

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אודי כהן

מאת: אודי כהןמתכוני בשר08/05/112308 צפיות
מדריך לבישול וצליית בשר בשיטת המנגל או הגריל, מכוון שכל אחד אוהב את בשרו עשוי וצלוי ברמה שונה, הרכבתי במיוחד עבורכם את טבלת הזמן, וסוגי בשרים מומלצים על האש.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי28/04/112354 צפיות
החלטם לארח חברים, ובמקרה, אלו חברים שאוהבים בשר...אבל לנשנש... מתכון לטורטיה בשר, שהחברים ואתם, פשוט תתמכרו, לטעמים ,לאופן האכילה, וליקוק האצבעות. אפשר להכין במחבת ווק בבית, והרעיון הוא כמו הקפצת ירקות או נודלס.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113016 צפיות
רוטב הטריאקי אהוב במיוחד על הישראלים, ולרוב אנחנו אוכלים פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי. הבאתי לכם מתכון, קל להכנה, שישדרג לכם את נתח הבשר, ויתן לו עסיסיות וארומה נהדרת. אפשר להשתמש ברוטב לכל נתח אחר כולל עוף, לאכול עם אורז או ציפס או מוקפץ...בקצור, אתם תחליטו.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113817 צפיות
רוטב יין אדום ובצלים, קל מאוד להכנה, מתאים לכל סוגי הבשר האדום, וסטייקים בפרט. מתכון מיוחד ליום העצמאות, ולכל השנה.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/112289 צפיות
צלעות בנוסח טנדורי קלות ופשוטות הכנה, מתאים למי שאוהב בשר מטובל. כעיקרון אוכלים את הצלעות הטנדורי, ברוטב יוגורט, אתן לכם את המתכון..אתם תחליטו אם מתאים לכם. אפשר להמיר את הצלעות כבש, בכל נתח אחר שאתם מעדיפים ואוהבים, אפילו עוף.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111492 צפיות
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, הרוטב שיעצים כל צלע ונתח בשר.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111482 צפיות
מתכון קצת מתחכם להכנת סלמון, טעים וקל הכנה...ירענן וישדרג את מנת הסלמון המוכרת שלכם.

מאמרים נוספים בנושא מתכוני מתאבנים

מאת: אודי כהןמתכוני מתאבנים17/04/119653 צפיות
לביבות מהירות הכנה, משביעות וטעימות כשרות לפסח.

מאת: אודי כהןמתכוני מתאבנים14/04/1110050 צפיות
לביבות תפו"א קלות להכנה וכשרות לפסח

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica