חפש מאמרים:
שלום אורח
17.04.2021
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

סרט שמציג את השיטה להסמכה של מיומנויות בישול במטבח היפני שוחרר להפצה על ידי TOW Co., Ltd. (טוקיו, יפן), גוף שמיישם/ מנהל את ההסמכה

 

סרט שמציג את השיטה להסמכה של מיומנויות בישול במטבח היפני שוחרר להפצה על ידי TOW Co., Ltd. (טוקיו, יפן), גוף שמיישם/ מנהל את ההסמכה

טוקיו, 29 במרץ 2021, (BUSINESS WIRE) -- TOW Co., Ltd.:

[https://tow.co.jp/certification/]


לכו אחרי הקישור הזה לסרט תעודה שמדגים את הערך של מערכת ההסמכות דרך הסיפורים של שפים זרים שמנסים את המבחן להסמכת זהב, אמות המידה המתוארות הכי גבוהות של המערכת.

משרד החקלאות, היערות והדגה של יפן קבע הנחיות להסמכת מיומנויות בישול של המטבח היפני במדינות זרות החל מאפריל 2016.

השיטה הזאת קובעת אמות מידה ספציפיות שגופים פרטיים יכולים להשתמש בהן כדי להעניק הכרה לשפים זרים שרכשו רמות נתונות של ידע ומיומנויות בישול שנחוצות להכנה של מטבח יפני, כדי לעזור להבטיח שהמשיכה של המזון ותרבות התזונה היפניים, וגם של התוצרת החקלאית והימית היפנית, תועבר באופן נכון ויעיל ברחבי העולם.*

ובאמצעותה, המגזר הפרטי יכול למצב את עצמו ככוח מניע במאמצי הקידום לתת הסמכות למיומנויות הבישול של המטבח היפני, להגדיל את מספר האנשים המוסמכים ולעודד המשך התפתחות אצל שפים זרים שרכשו את הידע והמיומנויות המתאימים להכנה של מטבח יפני, והכל במטרה סופית לחזק עוד את המוניטין הגלובלי של המזון ותרבות התזונה היפניים ולהגדיל את הצריכה של התוצרת החקלאית והימית היפנית.

לשם כך, TOW Co., Ltd. פועלת באופן פעיל כגוף שמיישם/ מנהל את מערכת ההסמכה. נכון למרץ 2021, היא אישרה רשמית 11 גופים מסמיכים, שמצידם הכירו ב-14 שפים פרטניים כעומדים באמות המידה של הסמכת הזהב, 187 עומדים בכסף ו-389 עומדים בארד.

למרות שמגיפת קוביד-19 פגעה באופן קשה בענף שירותי המזון בכל העולם, TOW Co., Ltd. עדיין מחויבת לבצע את המשימה שלה, ולעודד את כל השפים הזרים ששואפים לרכוש את הידע והמיומנויות כדי להכין כראוי מטבח יפני. אנחנו מקווים שהיצירה והשיתוף של הסרט הזה שמציג את השיטה להסמכה של מיומנויות בישול במטבח היפני יעזרו להשיג את היעדים האלה.

*אמות המידה של ההסמכות

זהב


מי שיש לו בערך שתי שנות ניסיון מעשי במסעדה יפנית שנמצאת ביפן והשף הראשי שלה יפני ונחשבים כרכשו את הידע והמיומנויות המפורטים.

הידע והמיומנויות שיש לרכוש

  • ידע לגבי תרבות התזונה היפנית
    ידע לגבי תרבות התזונה היפנית, מזונות יפניים, סגנון האכילה, סאקי ותהיפניים.
  • ידע לגבי ניהול היגיינה
    סוגים ומניעה של הרעלות מזון, בגדים, טיפול ברכיבי המזון, ניקוי וחיטוי שלכלי וציוד בישול, רכיבי המזון ומזונות שמצריכים טיפול בחום.
  • טכניקות
    איך להשתמש בכלי וציוד בישול יפניים, איך לבחור רכיבי מזון, איך לחתוך ולקלףרכיבי מזון, הליכים ושעות שנחוצים לבישול, רמת חום/ מנגנון השימוש בחום, איךלהכין דאשי (מרק צח יפני), יחסי ערבוב של תבלינים, הגשה, שיטות שימור, הכנתתפריט.
  • אומוטנשי
    מילים, ברכות, התחשבות, נימוסים, איך למקם ארוחות.

כסף

מי שלמד בשיעורים ורכש ידע ומיומנויות לגבי המטבח היפני המפורטים בערך שנה אחת בכל בית ספר לבישול שנמצא בתוך ומחוץ למדינה שלו ולאחר מכן סיים את הלימודים בבית הספר האמור.
או
מי שיש לו בערך שנה אחת של ניסיון מעשי במסעדה יפנית שנמצאת ביפן והשף הראשי שלה יפני ונחשבים כרכשו את הידע והמיומנויות המפורטים.

הידע והמיומנויות שיש לרכוש

  • ידע לגבי תרבות התזונה היפנית
    ידע לגבי תרבות התזונה היפנית, מזונות יפניים, סגנון האכילה.
  • ידע לגבי ניהול היגיינה
    סוגים ומניעה של הרעלות מזון, בגדים, טיפול ברכיבי המזון, ניקוי וחיטוי שלכלי וציוד בישול, רכיבי המזון ומזונות שמצריכים טיפול בחום.
  • טכניקות
    איך להשתמש בכלי וציוד בישול יפניים, איך לבחור רכיבי מזון, איך לחתוך ולקלףרכיבי מזון, יחסי ערבוב של תבלינים, הליכים ושעות שנחוצים לבישול, רמת חום/מנגנון השימוש בחום, איך להכין דאשי (מרק צח יפני), הגשה, שיטות שימור.
  • אומוטנשי
    נימוסים, איך למקם ארוחות.

ארד

מי שקיבל הכשרה לגבי הידע והמיומנויות המפורטים במפגשים קצרי משך וכדומה שמאורגנים על ידי כל בית ספר לבישול יפני ו/או גופים פרטיים שנמצאים בתוך ומחוץ למדינה שלו ולאחר מכן עבר את הבחינה שעורך הגוף המסמיך.

הידע והמיומנויות שיש לרכוש

  • ידע לגבי תרבות התזונה היפנית
    ידע לגבי תרבות התזונה היפנית.
  • ידע לגבי ניהול היגיינה
    מניעה של הרעלות מזון, בגדים, טיפול ברכיבי המזון, ניקוי וחיטוי של כלי וציודבישול, רכיבי המזון ומזונות שמצריכים טיפול בחום.
  • טכניקות
    איך להשתמש בכלי וציוד בישול יפניים, איך לבחור רכיבי מזון, איך לחתוך ולקלףרכיבי מזון, יחסי ערבוב של תבלינים, הליכים ושעות שנחוצים לבישול, הגשה,שיטות שימור.
  • אומוטנשי
    נימוסים

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=52398529&lang=en

אנשי קשר

Japanese Cuisine Cooking Skill Certification Application/Management Body:
TOW Co., Ltd. Secretariat
Aya Hamasuna
Mail: nihonshoku.ginou@tow.co.jp

מקור:TOW Co., Ltd.

מולטימדיה

סרט

סרט שמציג את השיטה להסמכה של מיומנויות בישול במטבח היפני