חפש מאמרים:
שלום אורח
23.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

 

מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVE מאמרים אחרונים של הכותב

 
   
   
 
חברה: ISOLVE

אתר אינטרנט: www.isolve.co.il

צור קשר: צור קשר





 
     
 
 
   
  מאמרים אחרונים מאת מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVE  
 

מהם החיידקים במזון ואיך אנו מפרשים את תוצאות הבדיקה המיקרוביאלית:

מאת: מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVEעסקי מזון11/05/155546 צפיות
גם אם אנחנו שולחים לבדיקת מעבדה, ואנחנו יודעים אילו חיידקים יש במזון, לא תמיד אנו יודעים כיצד לפרש את תוצאות המעבדה. מאמר זה, עוזר בפענוח של תוצאות המעבדה המיקרובאליות.
למאמר המלא...

אלרגנים מהם או לחלופין מהי אלרגיה למזון?

מאת: מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVEתעשייה11/05/151165 צפיות
מהם אלרגנים במזון וחוקתיות בנושא
למאמר המלא...

כפפות בעבודה עם מזון – להשתמש או להשתמש, זו השאלה!

מאת: מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVEתעשייה23/04/121462 צפיות
בשנים האחרונות קיימת סברה כי עבודה עם כפפות במפעלי מזון אינה יעילה במניעת זיהומים במזון, דבר הנתמך על ידי מסקנות משרד הבריאות, בהן גם כן נכתב, כי כפפות יכולות להזיק יותר מאשר להועיל.
למאמר המלא...

אלפי ארגונים בארץ הוסמכו לתקן9001 ISO למרות שחשבו שהדבר בלתי אפשרי

מאת: מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVEתעשייה18/04/12957 צפיות
בעידן שכולם מדברים על הצורך בשיפור השירות ואיכות המוצר ,מיליוני עובדים בכל רחבי העולם,בכל מגוון ענפי הייצור והשירותים,פועלים כיום תחת מטרית ה-ISO וחדירתו לשוק מעמיקה ומתרחבת כל הזמן.
למאמר המלא...

הבטחת איכות הטמעה קטנה, יתרון תחרותי גדול!

מאת: מילי שוקרון - מנכ"ל ISOLVEתעשייה14/02/121138 צפיות
מערכת אבטחת איכות או באנגלית Quality Assurance, היא הגדרה הכוללת בתוכה את מגוון התהליכים והשלבים המבטיחים את איכותו של מוצר בטרם הוצאתו לשוק ושיווקו לצרכן. שאיפה לשיפור מתמיד, מצויינות ועמידה בדרישות ובציפיות הלקוח תעניק יתרון בשוק תחרותי.
למאמר המלא...

 
     
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica