חפש מאמרים:
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

 

אריה גר מאמרים אחרונים של הכותב

 
   
   
 
צור קשר: צור קשר





 
     
 
 
   
  מאמרים אחרונים מאת אריה גר  
 

מהם הקריטריונים לאיכות של ציוד למסעדות?

מאת: אריה גרעסקים - כללי03/09/144185 צפיות
כאשר מדברים על ציוד למסעדה בדרך כלל מדברים על ציוד למטבח הנחשב כיום לאחת מאבני היסוד המרכזיות ביותר בכל עסק בתחום המסעדנות. ציוד למטבח במסעדה הוא בעל השפעה אדירה על איכות המקום, קהל היעד שלו בטווח הרחוק או הקצר ועוד גורמים נוספים ורבים. חשוב לציין כי לא מדובר במשימה פשוטה, על מנת לרכוש ציוד איכותי למטבח במסעדות חשוב להבין כמה דברים הקשורים לאיכות של הציוד. רכישת ציוד מתאים באופן האידיאלי כוללת בירורים ראשוניים טרם פנייה לחברות משווקת ויצרנים נוספים.
למאמר המלא...

ציוד למסעדות להתחלת העסק

מאת: אריה גרניהול17/06/144234 צפיות
סוף סוף זה קורה – החלום להקמת מסעדה משלך קורם עור וגידים ויוצא אל הפועל. עכשיו רק נשאר לקנות את הציוד המתאים, וכאן מתחילות התלבטויות לא קלות. איזה סוג ציוד קיים? איך אפשר קבל לכך מימון? וממי בכלל רוכשים ציוד כזה? הכל במאמר שלפניכם.
למאמר המלא...

ההבדל בין המטבח הביתי למטבח המקצועי

מאת: אריה גרריהוט 05/06/144298 צפיות
כדי להבין את ההבדל בין מטבח ביתי ובין מטבח מקצועי, הדבר הנכון ביותר להסתכל על הטבח הביתי מול הטבח המקצועי, והמשימות העומדות בפניהם. טבח ביתי מבשל ומכין ארוחות לבני משפחה בודדים, בעוד טבח מקצועי עושה את אותו דבר עבור עשרות ומאות אנשים בכל יום. טבח ביתי עוסק בהכנת האוכל אחת ליום או מספר ימים, בעוד טבח מקצועי עוסק בהכנת אוכל כל יום, כל היום. טבח ביתי מכין אוכל למטרה של טיפול בבני משפחתו, בעוד טבח מקצועי עושה זאת משיקולי פרנסה, ועליו לעמוד בסטנדרטים גבוהים יותר מבחינת היכולות המקצועיות העומדות לרשות
למאמר המלא...

 
     
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica