מי לא אוהב שוקולד? אומרים שנשים אוהבות שוקולד יותר מגברים. לדעתי זה פשוט בגלל שנשים אומרות שהן אוהבות שוקולד וגברים לא ממש מודים שהם אוהבים אותו, הם זוללים אותו בהיחבא. ומה כבר יש שלא לאהוב בדבר כל כך מתוק?
יצאתי ללמוד בקורס שוקולטיירים בבלגיה. להיות שוקולטייר משמעו מקצוע שהוא אומנות עיבוד והכנת ממתקים ומוצרים שונים משוקולד, הכנת פרלינים בטכניקות שונות, כולל יצירת פרלינים בתבניות בחיתוך וטבילה. כמובן שנדרשים לכך יצירתיות וכשרון בפיתוח מתכונים שונים למילוי.
אבל כשחזרתי החלטתי שזה נחמד ונעים אבל לא על זה אחיה ואתקיים באופן בלעדי, אבל אוכל כן לשלב את זה אם אפתח קייטרינג חלבי ואשתמש בכישורי השוקולטייר שלי לטובת הקינוחים. עדיין לא ידעתי אם אני רוצה קייטרינג חלבי שיחלוש על כל מרכיבי האירוע או כזה שיתרכז בקינוחים, או קייטרינג חלבי לאירועים בכל סדר גודל או אירועים קטנים בלבד, לארח לבד או להיות ספק משנה של ספקי קייטרינג חלבי שונים ולהציע את מרכולתי כחיזוק להיצע הקינוחים או שיהיה היצע הקינוחים של כל קייטרינג חלבי שיבחר להשתמש בו.
מגוון הקינוחים שלי כולל לא רק פטיפורים ושוקולדים, אלא גם עוגות ושאר דברי מתיקה, מאפים שונים ומאכלים מתוקים מסוגים שונים. אירועים קצרים וכנסים שונים יכולים להיות מכוסים כולם על ידי קייטרינג חלבי שוקולדי כמו שלי, בליווי עמדת קפה משובח שיש לנו להציע ומגוון מתוקים עצום, אירועים של קייטרינג חלבי שוקולדי יהיו חוויה שלא תשכח עבור כל מי שיחווה אותם, גברים ונשים. איכשהו, לא נראה לי שיהיה גם גבר אחד שיתנגד לנסות ולטעום מן המתוק המתוק הזה.
כך יצרתי לי קייטרינג חלבי מתוק, שוקולדי, שידע ללוות אירועים קטנים עם קפה משובח ודברי מתיקה, וידע לעמוד לצד קייטרינג חלבי שאירח אירועים בסדר גודל רחב יותר וסיפק לו את שלב הקינוחים והמתוקים. קייטרינג חלבי שהיה עצמאי ושותף בו זמנית, שבו גם אמצא פרנסה קבועה וגם אוכל להביא לידי ביטוי את היצירתיות בתחום האהוב עלי. אולי גם אוכל להכניס סדנאות וללמד את התחום בעצמי יום אחד.