חפש מאמרים:
שלום אורח
13.12.2019
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מתכונים לשבועות:פשטידת פטריות ובצל, עוגת גבינה אפויה

מאת: דרורמתכוני חגים17/05/20102302 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

לכבוד החג הכנתי לכם מבחר מתכונים לשבועות, בתיאבון.

*כל המתכונים באדיבות אתר מתכון טוב.

פשטידת פטריות ובצל

פשטידה מצויינת וממכרת. קלה להכנה ויוצאת יפה ומרשימה.

מצרכים
המצרכים לבצק:
½ 2 כוסות קמח תופח
100 גרם מרגרינה רכה
1 שמנת חמוצה

המצרכים למילוי:
3 כפות חמאה
3 בצלים גדולים
2 סלסילות פטריות שמפיניון חתוכות
½ כוס שמנת מתוקה
1 כפית אבקת מרק פטריות
מלח ופלפל
3 פרוסות של גבינה צהובה
3 ביצים

4bd42d407ab57.jpg

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:
מערבבים היטב את מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים ל-2 כדורים ומכניסים למקרר לשעתיים. (כדור אחד ניתן להשאיר במקפיא לפשטידה הבאה).

אופן הכנת המילוי:
קוצצים בצל ומטגנים במעט חמאה.מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק, מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים. מורידים מהאש ומצננים.
מגרדים בפומפייה את הגבינה הצהובה ומוסיפים אותה ואת הביצים לתערובת.

מוצאים את הבצק מהקירור. משטחים על תבנית פאי משומנת את הבצק ועליו יוצקים את התערובת. מכניסים לתנור מחומם מראש כ- 50 דקות בחום של 180 מעלות.

עוגת גבינה אפויה

מצרכים
המצרכים לבצק:
1.5 כוסות קמח תופח
150 ג' חמאה
2 חלמונים
0.25 כוס סוכר
קליפת חצי לימון

המצרכים למלית:
750 גרם גבינה לבנה
1 מיכל שמנת חמוצה
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
3 כפות גדושות קמח

המצרכים לציפוי:
1 שמנת מתוקה
חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
תותים לקישוט

אופן ההכנה

ללוש בצק מכל מצרכי הבצק.
משמנים תבנית מס' 26 ומרפדים את הבצק היטב בתבנית.
דוקרים מעט את הבצק במזלג ואופים בחום בינוני כ- 10 דקות.
מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוכר.
מערבבים את שאר מצרכי המלית ומאחדים עם הקצף.

יוצקים את התערובת על התחתית האפוייה (לאחר שהצטננה מעט) ואופים כ- 50 דקות.
מקציפים את מצרכי הציפוי ומקשטים בציפוי ובתותים פרוסים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מתכון טוב הוא האתר לבישול ואפיה, תוכלו למצוא בו מגוון מקיף של מתכונים, מחשבוני בריאות  תזונה ואימון ידידותיים אשר יעזרו לכם לשמור על אורח חיים בריא ועל משקל תקין. כמו כן באתר סרגל הכלים היחידי לחיפוש מתכונים בקליק אחד. הסרגל מאפשר גישה נוחה ומהירה לאתר מתכון טוב , חיפוש מתכונים לפי שם או קטגוריה, מחשבוני בריאות , פורום מתכונים ועוד.

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת דרור

מאמרים נוספים בנושא מתכוני חגים

מאת: דודישמתכוני חגים21/12/163436 צפיות
הנה מתכון לפסח שיוכיח לכם עד כמה זה אפשרי ועד כמה זה קל. אתם מוזמנים לנסות את המתכון הזה בבית ולראות מה יהיו התגובות...

מאת: קורה שורץ- "מעניין את הסבתא"מתכוני חגים18/12/141547 צפיות
נניח שנתקפתם חריצות מופלאה והחלטתם להזמין את הילדים ואת הנכדים לערב חנוכה. כמו כל אמא – וסבתא – יהודיה, כדאי לחשוב על הכיבוד. ואם כבר, "סוף מעשה במחשבה תחילה " רצוי גם להכין כיבוד ולא רק לחשוב עליו. לכו-לם כדאי להכין לביבות. הנה מתכון מנצח וקל מאד להכנה.

מאת: ירון פלדמתכוני חגים11/10/141718 צפיות
חג השבועות כבר מאחורינו, אתם כמובן זוכרים את המירוץ אחר מתכונים לשבועות, שיאפשרו לכם גם לארח, וגם להגיע למקום שאליו הוזמנתם עם מנה אחת לפחות.

מאת: ליאתמתכוני חגים09/05/13970 צפיות
שבועות חג הטוהר והלובן קייטרינג ליאת ירושלים החלב - צבעו לבן, והלבן מסמל טוהר. בני ישראל נצטוו להיטהר לקראת קבלת התורה.

מאת: live visionמתכוני חגים14/05/127748 צפיות
הקניידלך, ובמילה אחרת - כופתאות עשויות מקמח מצה וכשרות לפסח ועל כן הפכו למאכל העיקרי בשולחן ליל הסדר. כדאי להגיש את הקניידלך (כופתאות) יחד עם המרק או בלי מרק, אלא רק כתוספת לחוד.

מאת: קורה שורץ- "מעניין את הסבתא"מתכוני חגים13/05/127775 צפיות
זה מתכון קל להכנה בידי הנכדים - כדאי רק להשגיח על עבודתם ולעזור בשעת "משבר".

מאת: ask4web קידום אתריםמתכוני חגים15/04/127626 צפיות
בכל הנוגע עבור מתכונים חלביים לשבועות יותר ויותר ישראלים יודעים כי מתכונים לשבועות מבוססים גבינות ומוצרי חלב. מדוע זה כך? על זאת ועוד במאמר המרתק הבא

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica