חפש מאמרים:
שלום אורח
25.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

המתכון האופטימאלי להכנת עוגת שוקולד

מאת: מתכוניםמתכוני קינוחים30/07/20102094 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

עוגת שוקולד טובה יכולה להרים כל אירוע, בין אם זה יום הולדת, חג, ארוחת ערב חגיגית או כל סיטואציה שרק תוכלו לחשוב עליה. חובבי השוקולד באשר הם לא יסרבו לעולם לעוגת שוקולד איכותית, נימוחה ומתוקה. אך מה המתכון המושלם להכנת עוגת שוקולד שכזו? יצאנו ובדקנו כמה מתכונים להכנת עוגות שוקולד ובחרנו את המתכון שנראה לנו, לפחות בשלב זה, כאחד המוצלחים ביותר. כמובן, שבסופו של יום, מדובר בטעם אישי והעדפה אישית. לא ניתן באמת לבחור עוגת שוקולד אחת בתור הטובה או הטעימה ביותר אי פעם. הרי אדם אחד יעדיף עוגת שוקולד שעשויה משמרים, בעוד שהשני יעדיף עוגת שוקולד בחושה. בכל מקרה, אין ספק שברגע שתטעמו את עוגת השוקולד הבאה, תבינו למה בחרנו דווקא אותה. זו עוגה אוורירית, קלה להכנה יחסית, נימוחה בפה ומתוקה (אך לא מידי).

עוגת שוקולד מושלמת

למרכיבי המתכון, תזדקקו לשתי כוסות סוכר, שש כפות קקאו, 2 וחצי כוסות של קמח, 4 ביצים, אחת וחצי כוסות מים, 1 וחצי כוסות שמן, שקית אפקת אפייה, אחת וחצי כוסות סודה לשתייה, קורט מלח (כן, כן! מלח) ותמצית וניל (אפשר כמובן גם עם זרעי וניל טרי).

כך תכינו את עוגת השוקולד

בקערה, יש לערבב את כל החומרים היבשים, עד ליצירת תערובת אחידה. לאחר מכן, יהיה עליכם להוסיף בהדרגתיות את המרכיבים הרטובים ולערבב עד ליצירת תערובת חלקה, ללא גושים. כעת, תשפכו את העיסה לתבנית אפייה, אותה יש להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני של כ-180 מעלות צלזיוס. לאחר כ-30 עד 40 דקות של אפייה, תבדקו האם העוגה מוכנה. ניתן לעשות זאת באמצעות קיסם יבש אותו יש לנעוץ במרכז העוגה. אם הקיסם יוצא עדיין יבש, סימן שהעוגה מוכנה. אם הקיסם יוצא רטוב או אפילו לח במעט, סימן שהעוגה אינה מוכנה עדיין. כעת, ערבבו כפית נס קפה ושתי כפיות סוכר בכוס מים רותחים ושפכו אותה על העוגה, מיד עם הוצאתה מן התנור (זה ישמור על העוגה רטובה ונימוחה).

הגשת עוגת השוקולד

כשאתם פורסים העוגה, תוכלו לחמם אותה מעט במיקרו (כדי שתישאר חמה) ולהגיש כל פיסת עוגה עם כדור גלידה בטעם וניל. תאמינו לי, זו עוגת שוקולד משובחת להפליא! בתיאבון. למתכוני עוגות שוקולד נוספים, בקרו באתר המתכונים Cooks.co.il.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il מאפשר לכל אחד ואחת מכם לפרסם מתכונים בחינם באתר, לשתף תבשילים ולקחת חלק פעיל בקהילת אוהבי האוכל של חברי האתר.

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת מתכונים

מאת: מתכוניםמתכוני חגים09/04/119992 צפיות
חג הפסח אוטוטו מגיע ואיתו מגוון רחב של מתכונים ותבשילים הייחודיים לפסח וארוחת ליל הסדר. במאמר הבא נעשה קצת סדר ונספר על התבשילים המסורתיים ביותר לפסח. שיהיה בתיאבון וחג שמח!

מאת: מתכוניםמתכוני חגים01/09/101269 צפיות
בעוד מספר ימים נחגוג את ראש השנה. עכשיו, נותר להתכונן לג ולחפש מתכונים לראש השנה שיהיו לא רק טעימים, אלא גם מתאימים לאווירת החג. מה לעשות? התשובה במאמר הבא!

מאמרים נוספים בנושא מתכוני קינוחים

שני מתכונים קלים לעוגיות שאפשר להכין יחד עם הילדים, או אפילו לאפשר לילדים להכין בעצמם.

מאת: אריאל בן-נוןמתכוני קינוחים28/04/132495 צפיות
כאשר יש מכונת קפה משרדית במשרד, אז הכנת הקפה לוקחת פרק זמן קצר מאוד. כדקה אחת. מכונת קפה משרדית בנויה בצורה מאוד מתוחכמת. יש בה טכנולוגיה מודרנית מעולה. הקפה נעשה בצורה אוטומאטית. מניחים את הקפסולה במקום המתאים. סוגרים את המכונה לוחצים על כפתור, ותוך זמן קצר הקפה ממלא את הכוס.

מאת: shmolikמתכוני קינוחים19/03/132179 צפיות
מתכון נהדר לעוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות.

מאת: דן גולמתכוני קינוחים16/12/128219 צפיות
בימים אלו גם אתם יכולים להשפיע על טעמי שוקולד הפרה. הכוונה היא לאתר שטראוס שלי שבו אתם יכולים להציג את הרעיונות שלכם לשוקולד פרה. יש אפילו סיכוי שיום אחד תראו את המוצר שלכם על אחד המדפים בפיצוציה הקרובה. כי עלית בהחלט רוצה שזה יקרה

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים27/11/128468 צפיות
כיצד מכינים עוגות בצק סוכר עם טעם נפלא וחזות מרהיבה? מה השלבים השונים שיש לעשותם ועל מה חשוב להקפיד על מנת לא לבע טעויות גורליות בדרך? על כך, במאמר הבא

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים31/10/128390 צפיות
עוגות בצק סוכר משמחות לבב אנוש וגורמות לכל אירוע להיראות צבעוני ועליז הרבה יותר. במאמר זה נציג לכם המלצות ורעיונות עיצוביים מקוריים במיוחד להעשרת האירוע שלכם עוד יותר!! מזל טוב!

מאת: משה אלוןמתכוני קינוחים02/10/1210631 צפיות
רבים חוששים לאפות בגלל דאגתם שהעוגה תצא נמוכה או שתיפול באמצע האפייה. למרות שנראה לכם שמדובר בעניין של כישרון לא כך הדבר: מדובר בעניינים טכניים של בישול ואפייה, ואפשר ללמוד אותם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica