חפש מאמרים:
שלום אורח
02.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מניעת החלקה במסעדות

מאת: רחלי פריעסקי מזון17/08/2010766 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

בעמל רב הקמתם מסעדה, בית קפה או פאב. השקעתם בעיצוב, השקעתם ציוד למסעדות, שכרתם את כוח האדם הטוב ביותר שיכולים הייתם למצוא ועכשיו אתם מצפים שהכול ילך חלק. אבל לפעמים דברים הולכים חלק מדי. כמעט תאונות מתרחשות מדי יום, כאשר צוות המטבח מחליק על הרצפה המושקעת, צליל כוסות נוקשות זו בזו נשמע כשהברמן מחליק על רצפת הבאר ואולי גרוע מכול – האורחים נכנסים מן הרחוב בחורף, ומיד מחליקים באי יציבות על המרצפות הממורקות. גם אם ב-99.9% מהמקרים, ה"כמעט תאונות" הללו מסתיימות בשלום, ה-0.1% הנותר יכול לגרום מספיק בעיות ועוגמת נפש מיותרת. כיוון שמניעת החלקה היא כה פשוטה וזולה, אין היגיון לנסות להחליק את הנושא הצידה.

חברת קצב היא החברה המובילה בישראל בהתאמת פתרונות מניעת החלקה, כחלק מן ציוד למסעדות, למלתחות ובריכות ואפילו למפעלים ולחדרים נקיים. החברה מתמחה בייצור משטחי כניסה למבנים, בולמי נפילה ומשטחים מונעי החלקה. מוצרי החברה איכותיים ביותר ועמידים לאורך זמן. כמו כן, מספקת החברה שירותי ייעוץ לעסקים לאיתור בעיות בטיחותיות פוטנציאליות והתאמת אמצעי מניעה למניעת החלקה ותאונות עבודה.

ציוד למסעדות ומניעת החלקה בבר

ברים ופאבים, מטבעם, מועדים במיוחד לתאונות עבודה הנוגעות להחלקה ולחתכים. הסיבה לכך שהם מכילים כלי זכוכית רבים, כגון בקבוקים וכוסות, מלאים בנוזלים (גם לקרח שמור "מקום של כבוד" בתאונות החלקה רבות). בנוסף, בארים, פאבים ומועדונים מאופיינים בסכנה נוספת הנובעת מכך שברמנים וברמניות פועלים לרוב בתנאי תאורה קשים, כגון חושך ותאורה צבעונית ומרצדת המקשים על אומדן מרחקים ועל הבחנה במכשולים.

כמו כן, בשל היקף העבודה בשעות העומס, לא אחת נשפכים או ניתזים נוזלים על רצפת הבאר. השילוב של לכלוך מנעלי העובדים ומן הרצפה עם הנוזלים השונים שנשפכים עם התנועה הרבה בשטח מצומצם, הופכת את הנוזלים, עד מהרה, לבוץ חלקלק. לכך מצטרף החושך אשר לא מאפשר לעובדי הבאר להבחין בשלוליות, והרי מתכון בטוח להחלקה. במקרים קלים, הסיפור ייגמר בשבירת כוס משקה. במקרים אחרים, יכול העובד הצולל אל הרצפה לגרור אחריו בקבוקי משקאות יקרים ואף להיפגע קשות משברי הזכוכית. בשל המקום המצומצם שמאחורי הבאר והחושך, עלולים עובדים נוספים למעוד על העובד שנפל וליצור "תאונת שרשרת".

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מאמרים |  עיצוב הבית

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רחלי פרי

מאת: רחלי פריבניין ואחזקה - כללי25/03/121304 צפיות
קרני השמש הים תיכונית העזה מסכנות לא רק את בשר גופנו, אלא גם חודרות דרך החלונות והדלתות אל תוך הבית, עושות שפטים ברהיטים ומפריעות לפעמים לפעולות שונות בתוך הבית

מאת: רחלי פריאיפור21/02/121363 צפיות
אנו שומעים רבות על המושג איפור קבוע, אבל האם אנו יודעים באמת מה הכוונה?

מאת: רחלי פריהומור וסטנד-אפ06/01/121835 צפיות
תמונות מצחיקות או סרטונים מצחיקים - מה הם עושים לנפש? כנסו ותקראו עוד!!!!!!!!

מאת: רחלי פרישיפוצים11/09/111833 צפיות
אוטמים את הגג? הפתרון הטוב ביותר הוא יריעות ביטומניות.

מאת: רחלי פריאימון אישי18/08/111282 צפיות
החיים רצים בקצב מטורף, ולא תמיד אנו יודעים לנווט אותם בצורה הנכונה, ולכן צריך מאמן אישי...

מאת: רחלי פריציפורניים10/08/112139 צפיות
הציפורניים שלך הם בעצם מראה שמשקפת את התייחסותך למראך החיצוני...

מאת: רחלי פריגינון02/03/111554 צפיות
כריתת עצים כרוכה בסיכון לא מבוטל, הן לאנשי המקצוע שמבצעים את הכריתה, והן לכל מי ומה שנמצא בסביבה...

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: עופר שלועסקי מזון18/07/213677 צפיות
תנור אפייה תעשייתי

מאת: עופר שלועסקי מזון26/02/214079 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/205543 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/1810551 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/183361 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/173156 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/173520 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica