חפש מאמרים:
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

כיצד לבחור במקרר יין

מאת: allgiftsיין ואלכוהול16/07/2012972 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מקרר יין מיועד לשמירת יינות שאת/ה מעוניינים לשתות בתוך שנה או שנתיים, וגם ליישון לטווח ארוך עבור אספנים בעלי מגוון יינות גדול.

מקרר יין לא קונים כל חודש , לכן חשוב להבין את הפרמטרים הנכונים לרכישה. במאמר זה נפרט את המשתנים שצריך לקחת בחשבון בבחירת מקרר יינות.

כמות בקבוקים

אחד המרכיבים הדומיננטיים בבחירת מקרר יין הוא כמות הבקבוקים לאחסון. ניתן לקבוע כלל אצבע, תחשוב/י על מספק ותכפיל בשניים. לקוחות רבים שרוכשים מקרר של 12 בקבוקים, ומאחסנים בו 10 יינות שיש להם. חודש לאחר מכן, לאחר שחזרו מביקור ראשון ביקב עם קרטון של 12 בקבוקים, אין להם מקום אחסון. לכן המלצתנו החמה להכפיל את המספר.

מידוף

קיימים שני סוגי מידוף פופלאריים: מידוף נירוסטה ומידוף מעץ. מידוף מתכת יעיל יותר ומעבי את הקירור בצורה טובה יותר. מידוף עץ נחשב בעיני רבים ליוקרתי יותר.

דלת

קיימים שני סוגי דלתות: דלת זכוכית ודלת אטומה. דלת זכוכית ניתן לראות את בקבוקי היין ולהשגיח עליהם מקרוב. בדלת אטומה מצד שני הבידוד טוב יותר. בדלתות זכוכית כדאי לוודא שהדלת מוגנת קרינת UV.

ויברציות

מקררי יין המשווקים בארץ נחלקים לשני סוגים. מקררים העובדים בטכנולוגיה טרמו אלקטרית ע"י שימוש במוליכים למחצה, וכאלו שעובדים בטכנולוגית דחיסה הותיקה, הקיימת גם במקררים מטבח ביתיים ותעשייתים. מקררים בשיטת מדחס נוטים לרעידות, בייחוד בכניסה וסיום מעגל קירור.טלטול של היין מזיק לו לאורך זמן. לכן יש לבדוק שלמקרר יש מנגנון נגד ויברציות.

 



תגיות המאמר: מקרר יין, מקררי יין


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת allgifts

מאת: allgiftsמכירות05/02/148487 צפיות
עונת החגים מתקרבת, פסח בפתח, ואיתם מגיע כאב הראש הדו שנתי הקבוע של כל מנהל וועד או מנהל רווחה בארגון – המתנות לחג. מתנת חג לעובד הפכה כבר לפני עשרות שנים להתנהגות מקובלת בשוק העבודה הישראלי למרות שהיא איננה מעוגנת באף חוק.

מאת: allgiftsיין ואלכוהול05/02/148483 צפיות
השקעתם ורכשתם יין איכותי, אך אינכם מתכננים לפתוח אותו באופן מיידי. לא פעם עולות השאלות כיצד למנוע התחמצנות של יין וכיצד לשמור על בקבוקי היין באופן האופטימאלי ביותר בתנאים הביתיים

מאמרים נוספים בנושא יין ואלכוהול

מאת: רוני הכהןיין ואלכוהול21/12/172759 צפיות
אם עד כה ראיתם רק את אותם מיכלי נירוסטה רק במבשלות גדולות ומוכרות של בירות בארץ הקטנה שלנו, הרי שכיום מבשלות בוטיק בולטות לא פחות ופזורות בכל מיני מקומות בארץ.

מאת: בני דואנייין ואלכוהול29/12/142550 צפיות
יקב בוטיק הוא יקב אשר מייצר לרוב כמות קטנה של יין (כמות שאינה מסחרית באופן כזה שאפשר למכור את היין בסופרים הגדולים) ואשר שם דגש על הטעמים של היינות אותם הוא מוציא, כך שאלו יהיו משובחים במיוחד.

מאת: משקאות דניאליין ואלכוהול03/11/142917 צפיות
אנשים רבים שחושבים שמשקאות חריפים מאוד משמינים, אך במידה ושותים נכון, בכמויות מדודות- אין בהכרח סיבה לבהלה. כולם מכירים את הביטוי "כרס בירה", אך דווקא בבירה בשונה משאר המשקאות החריפים- יש את כמות הקלוריות הנמוכה ביותר.

מאת: בן טליין ואלכוהול09/06/144444 צפיות
קוקטייל העיתונאי הופיע לראשונה בספר 'The Savoy Cocktail Book' שיצא לראשונה ב1930 ונכתב ע"י הארי קראדוק, ברמן אמריקאי אשר היגר לאנגליה לאחר שחוק היובש נכנס לתוקף.

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול13/03/1411838 צפיות
ד"ר אביטבול מסביר על "תהליך בניית בלנד או "ממסך" שכולל בד"כ מיזוג יינות מזנים שונים ומאותו בציר אך ניתן גם כן למזג יינות העשויים מאותו זן מאזורים שונים, בתנאים שונים ואף מבצירים שונים"

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול10/03/148165 צפיות
ד"ר אביטבול, בעל תואר ביננות, מעניק הדרכה חוויתית ביקבים הכוללת הכרות עם תהליך ייצור היינות מהענבים ועד הבקבוק, הסבר אודות תהליך טעימת ורכישת היין וכן התאמת יין ואוכל.

מאת: allgiftsיין ואלכוהול05/02/148483 צפיות
השקעתם ורכשתם יין איכותי, אך אינכם מתכננים לפתוח אותו באופן מיידי. לא פעם עולות השאלות כיצד למנוע התחמצנות של יין וכיצד לשמור על בקבוקי היין באופן האופטימאלי ביותר בתנאים הביתיים

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica