חפש מאמרים:
שלום אורח
31.05.2020
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

קייטרינג לאזכרות

מאת: ורד טויןעסקי מזון30/01/2013895 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מאז מותו של אדם יקר ושנים רבות לאחריו, נהוג לערוך אזכרה בתאריך שבו קרה האסון. אזכרות נותנות לנו את האפשרות להתייחד לזכרו עם כל קרובי המשפחה, החברים הקרובים ואישיים אשר הכירו אותו. ביום האזכרה נהוג לערוך תפילה, לשוחח על האדם הרלוונטי, להתרפק על זיכרונות וגם לערוך סעודה עם כל המשתתפים.

כיצד בוחרים קייטרינג לאזכרות ואיך בוחרים מזון לצורך זה? הינה כמה טיפים.

1. קייטרינג לאזכרות איכותי ונכון, מכיל מספר מנות בשריות פשוטות וטעימות. תוכלו להזמין קייטרינג לאזכרות שיכיל שניצל, בשר בקר בפטריות וקציצות ברוטב עגבניות. תוכלו גם להזמין דווקא מנות של דגים איכותיים וליהנות מארוחה קלילה יותר וחלבית.

2. דאגו למספר רב כלל הניתן של פחמימות לצד הבשר או הדגים, אשר ישדרגו את הארוחה ויגרמו לה להיות יותר יוקרתית ועשירה. פירה, תפוחי אדמה בתנור, אורז בתיבול מעניין ופסטה ייחודית בהחלט יעשו את העבודה.

3. בחרו לפחות עשרה סלטים קטנים והציבו אותם במרכז השולחן. ככל שיהיו יותר סלטים כך הארוחה תהייה צבעונית ונעימה יותר. סלטים מומלצים במיוחד בשירותי קייטרינג לאזכרות ובכלל הם: סלט כרוב, חמוצים, ירקות כבושים, חומוס, סלט טחינה וחצילים, סלט ירקות קצוץ, סלט תפוחי אדמה וסלט גזר. ניתן, כמובן, להוסיף על אילו עוד סלטים רבים וטובים.

4. קייטרינג לאזכרות חייב גם לכלול לחם, ועדיף חלה. במיוחד אם אתם הולכים על כמה מנות של דג, חשוב לא לדלג על הסעיף הזה. יש לא מעט אנשים שלא מוכנים לאכול דגים לאל פרוסת לחם על שולחנם.

5. דאגו למשקאות קלים כדוגמת קולה, קינלי וספרייט.

6. קייטרינג לאזכרות , רצוי שיספק גם 2-3 קינוחים בתום הארוחה. לקינוחים משמעות פונקציונאלית (להעשיר את הארוחה ולהשאיר טעם מתוק של עוד), וגם משמעות סמלית- פסיכולוגית. כשאנו מסיימים את האזכרה עם משהו מתוק בפינו, אנו מאחלים לעצמינו ולקרובינו שלא נדע מצער, ומקווים לשנה חדשה טובה, חיובית וללא אירועים חריגים ושליליים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

ורד טוין

כתבת מקצועית בתחום העיצוב

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת ורד טוין

מאת: ורד טויןעיצוב פנים28/07/13841 צפיות
כיצד לבחור בחוכמה חיפוי קיר זוכוית למטבח ומדוע מדובר בפיתרון מוביל בעיצוב מטבחים ובכלל? הינה התשובה!

מאת: ורד טויןעיצוב פנים22/07/13913 צפיות
כל מה שצריך לדעת על סוגי טפטים לבית ובכלל

מאת: ורד טויןעסקים - כללי22/07/131441 צפיות
כל מה שצריך לדעת על טיהור שפכים

מאת: ורד טויןעיצוב פנים22/07/131270 צפיות
כל מה שצריך לדעת על אדן חלון טרם רכישתו!

מאת: ורד טויןמחשבים וטכנולגיה - כללי22/07/131399 צפיות
כל מה שרציתם לדעת על ניהול מלאי ולא העזתם לשאול

מאת: ורד טויןגיל הזהב21/07/136510 צפיות
כל המידע על דיור מוגן

מאת: ורד טויןיין ואלכוהול21/07/137711 צפיות
כל מה שרציתם לדעת על בישול בירה בבית

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/20422 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/182552 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/182461 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/172269 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/172679 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

מאת: דודישעסקי מזון29/03/173801 צפיות
לפי כל המחקרים שנערכו בשנים האחרונות אנחנו אוכלים הרבה יותר בחוץ מאשר בעבר, ועליה זו נמצאה יציבה לאורך עשור.

מאת: דודישעסקי מזון21/12/163736 צפיות
זה נכון שכולנו יודעים לאכול, אבל לא כולנו יודעים לכתוב ביקורת מסעדות מקצועית. להיות מבקר/ת מסעדות אולי נשמע כמו משהו כיפי, בוודאי כמקצוע או קריירה, אך האם מדובר בעבודה קלה? כזו שכל אחד יכול לעשות אותה? לא בטוח!

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica