חפש מאמרים:
שלום אורח
24.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מקומות מומלצים להשחזת סכינים באזור תל אביב

לא רק השחזות

כיום, כדי למצוא משחיזים מקצועיים כדאי לחפש אחר אנשי מקצוע שעוסקים לא רק בהשחזה אלא גם בשיווק של ציוד איכותי למטבח ובפרט של סכינים. לעיתים, המשחיז יהיה אומן של ממש, שעוסק בהשבחת כלי מטבח שונים, מטחנות, אביזרים למסעדות ועבודות נוספות שמצריכות יכולת, מיומנות וידי זהב.

תחזוקה בהתאם לשימוש

מומחים בהשחזות מספרים שכאשר עושים שימוש בכלי מטבח וסכינים קהות חוויית הבישול נפגמת מאוד. יתירה מכך, דווקא סכין קהה, בלתי מושחזת עשויה להיות מסוכנת יותר לשימוש בשל פעולת חיתוך לא יעילה, לא נוחה ולא מדויקת.

את הסכינים השונות, החל מהפשוטות וכלה בסכיני השף, יש לקחת למשחיז מקצועי על פי הצורך ועל פי השימוש. ככל שנעשה שימוש רב יותר כך יש להקפיד על תדירות השחזות גבוהה יותר. ההמלצה הרווחת היא לא לוותר על תחזוקה שוטפת שכוללת השחזה בכל כמה חודשים לפחות. מובן, שהמשחיז צריך היות איש מקצוע מנוסה ואמין.

שמם הולך לפניהם

על מנת לספק לקורא רשימה של מקומות מומלצים בתל אביב, שמספקים שירותי השחזה ברמה גבוהה בחנו מספר בעלי מקצוע וכן את נתוני שביעות הרצון של הלקוחות. מקומות מומלצים המבצעים השחזת סכינים באזור תל אביב שאותם מצאנו:

· חברת לובלינסקי – חברה זו, בעלת שלושה סניפים (מהם שניים בתל אביב – קרליבך 14 וקיבוץ גלויות 32) היא שם דבר בתחום כלי המטבח. לצד שירותי השחזה מקצועיים, שניתנים לאנשים פרטיים וגם לעסקים, מתבצעת מכירה של אמצעי השחזה, מכירת סכיני שף וכלי מטבח וכן ניתנות במקום סדנאות לשימוש נכון בסכינים.

· צצקס כופר הישוב – זוהי חנות נחמדה, ברחוב ביאליק 5 ברמת גן. במקום ניתן לקבל שירותי השחזה גם למשקי בית וגם לעסקים. בעלי המקום עוסקים גם בעבודות מיוחדות נוספות כגון חריטה ואומנות במתכת. במקום מתבצעת גם מכירה של כלי מטבח, סכינים וכיוצא באלה.

· שלמה לובלינסקי – חנות ששוכנת בנחלת בנימין .6, מספקת שירותי השחזה יעילים לצד מכירה של סכיני איכות מפירמות ידועות.

 



תגיות המאמר: סכינים, השחזות


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת ליאור שיינברג

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205279 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205198 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205502 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205592 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195905 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196110 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183092 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica