חפש מאמרים:
שלום אורח
30.03.2020
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

למה כדאי להשקיע בכלי מטבח מקצועיים

מאת: רונןעסקי מזון09/07/2015753 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

למה כדאי לקנות כלי מטבח מקצועיים?

פעם בישול היה רק לצורך הכנת אוכל לאכילה, התחום הקולינרי לא היה מפותח בכלל ובבית

היו מבשלים בכלי אוכל פשוטים ולא מתוחכמים. בעבר לא כל כך הקדישו תשומת לב לכלי הבישול והיו קונים סירים פשוטים, סכינים פשוטות וכך גם את שארכלי המטבח.

גם המאכלים שהיו מכינים פעם היו לפי מסורת ומאוד פשוטים, לא ניסו לעשות אוכל מתוחכם או שונה וגם לא הכניסו טעמים חדשים.

בשנים האחרונות אוכל נהפך מצורך לתרבות, יש הרבה חוגים לבישול, סדנאות לבישול וחובבי בישול שמבשלים לא רק כי צריך אלא גם בשביל הכייף.

נוסף לזה יש דרישה לחומרי גלם איכותיים, לטעמים חדשים ולבישול מדוייק ואיכותי יותר.

כלי מטבח מקצועיים נמצאים בשימוש בעיקר בבתי קפה ומסעדות. מקומות אלה משתמשים בהם כי הם מחזיקים מעמד לזמן ארוך וניתן להכין בהם מזון איכותי. כך למשל מסחטת מיצים בבית קפה יכולה לעבוד הרבה מאוד פעמים ביום ובכל יום. בית הקפה חייב מוצר אמין כדי לא להתקע עם מוצר תקול.

עם הזמן הבינו העוסקים בתחום שבשביל בישול איכותי כדאי להשקיע גם בקניית כלי מטבח מקצועיים גם לבית. עם כלים אלה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר. כמו למשל בישול עם סירים לכיריים אינדוקציה ולא עם סירי בישול פשוטים.

דבר נוסף שמשקיעים בו הוא סכין שף איכותית יעודית לכל סוג מאכל. סכין כזאת מחזיקה מעמד לטווח ארוך  והחיתוך איתה קל ומדוייק. סכין מקצועית מחזיקה לאורך שנים ללא השחזה והלהבים שלה לא כהים עם הזמן.

בתחום הקפה למשל פעם היו מסתפקים בשתיית קפה שחור או נמס.

היום רוצים בבית קפה איכותי וטעים, לכן בוחרים פולי קפה איכותיים וטוחנים אותם ממש לפני ההכנה במכונת קפה. לצורך כך קונים מטחנת קפה איכותית לבית שבה אפשר לטחון את הפולים ממש לפני ההכנה שלהם.

עוד דבר פופולרי שמשקיעים בו היום הוא בקניית תבניות אפיה מסיליקון לאפיית עוגות בגדלים שונים ובצורות שונות. יש תבנית אפייה לכל סוג של מאפה לדוגמא מאפינס, עוגת פירורים או לחמים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

רונן

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רונן

מאת: רונןדיאטה ותזונה25/06/171798 צפיות
ידוע לכולם, שמה שאנחנו מכניסים לפה, משפיע על מצב הבריאותי. לכן מאוד חשוב להקפיד על תזונה נבונה, מאוזנת ובריאה. אבל מה לעשות לכל אלא, שיוצאים מהבית בשעות מוקדמות של הבוקר וחזורים בערב מאוחר, ללא כוח פיזי להכין ארוחה בריאה, המכילה את כל אבות המזון. לשמחתינו, פיתחו תוספי מזון, שמשלימים את החסרים תזונתיים. זה נכון שעדיין עדיף שכל המינרלים וויטמינים נקבל מתזונה. אבחל אני סבורה שאתם תסכימו איתי, שעדיף משהו מאשר כלום. במיוחד, שתוספי המזון מפותחים ומיוצרים תחת פיקוח צמוד של משרד הבריאות. מתאימים לכולם.

מאת: רונןתוספי מזון25/06/171604 צפיות
היום בעידן חיים מודרניים, לחץ וסטרס בלתי פוסקים, ולא תמיד אנשים מוצאים זמן וכוח לתזונה מאוזנת. זה גרם לאנשי רפואה המודרנית לחפש פתרונות להשלמת החיסורים. אבל לפעמים לא צריך להמציא את הגלגל מחדש, אלא מספיק רק להתעדכן ולעשות כמה שינויים קטנים. סיפורים על מולטי ויטמין אפשר לפגוש עוד מתקופת מלחמת העולם, שהיו בשימוש, כדאי לעזור להתמודד לאותם אנשים שהגיעו לתת תזונה. עם השנים הרכב ומינון של ויטמינים התעדכן והשתנה. וכיום מולטי ויטמין ותוספי מזון בהחלט יכולים להיות מקור תמיכה והשלמה לתזונה בלתי מאוזנת

מאת: רונןתוספי מזון25/06/171533 צפיות
ויטמין D, אחד הויטמינים החשובים. נוא משתתף ברב התהליכים, שמתרחשים בגוף של אדם. תמיד היה נהוג לחשוב, שבארץ שלנו, מלאת שמש, אין צורך בתוספת ויטמין. אבל עם השנים, ועם מחקרים שמראים ומוכיחים, חשיפה ממשוכת לשמש, גורמת נזק רב בכל מיני הבטים. יותר ויותר רופאים ממליצים על תוספת של ויטמיםן D , באופן מבוקר. תוסף הזה, עוזר להתמודד עם עייפות מוגברת, חיזוק שיניים, למנוע דלדול מסת השריר, משםיעה על תהליך יוצר זרע אצל גברים, מסייע בהתמודדות עם מחלות לב, סרטן, טרשת נפוצה,לחץ דם גבוה ועוד. טבלת המינון תראו בהמשך

מאת: רונןדיאטה ותזונה22/06/171615 צפיות
אורח חיים שבין היתר כולל מתח נפשי, עישון, אכילה לפני השינה חוסר פעילות גופנית, צריכת קפאין, תפריט דל בסיבים תזונתיים, אך עשיר בפחמימות וסוכרים. אם אתם עונים "כן" על הסעיפים האלו, כדאי שתעצרו ותקראו, ותחשבו. כל מה שנאמר מעלה גורם לדיס באלאנס, ושינויים במערכת עיכול. אבל כמו תמיד אפשר לעצור את המעגל, או לפחות להקל על סימפטומים. אחד הדברים הטובים שמכירים היום בשוק ישאלי, זה פרוביוטיקה. רק כדאי לזכור שגם לדברים הטובים בכמות מוגזמת יכולות להיות השלכות לא רצויות. לכן מומלץ להיות זהירים

מאת: רונןתוספי מזון22/06/172446 צפיות
עייפים יותר מידי או מרגישים כיווצי שרירים? אולי אתם ספורטאים פעילים? או אנשים שמקפידיםאו מתעניינים באורח חיים בריא ותזונה נכונה? כך או אחרת בוודאי שמעתם על מגנזיום. מגנזיום,הינה מינרל מאוד חשוב בגוף שלנו. הוא אחרי על 300 תהליכים בגוף של בן אדם. מאגרי המגנזיום נוטים להתרוקן בעיקבות פעילות מאומצת, שגורמת להזעה ובכך יחד עם זיעה מופרש מגנזיום. כדאי להשלים את החוסר, ניתן להקפיד על תזונה עשירה בירקות ירוקים, אגוזים, שקדים, קטניות, דגנים מלאים ועוד. אבל קיימת גם דרך נוספת להשלמת מגנזיום כתוסף מזון

מאת: רונןבריאות השן20/06/171177 צפיות
דלקות חניכיים זה דבר לא טוב לשן כי הן עלולות לגרום לנזק מתמשך למבנה שמחזיק את השן ולנפילת השיניים

מאת: רונןהריון ולידה20/06/172453 צפיות
נשים רבות סובלות מתופעה של בחילות בשליש הראשון של ההריון. יש כמה דברים שניתן לעשות כדי להפחית את התופעה

מאמרים נוספים בנושא עסקי מזון

מאת: דניאל מלמדעסקי מזון16/02/20216 צפיות
מסעדת NG נווה צדק הינה מסעדת בשרים הותיקה והאיכותית מאז שנת 2003. הבשרים הכי איכותיים. קראו מה הלקוחות ממליצים על המסעדה.

מאת: רועי כץעסקי מזון16/12/182148 צפיות
מעוניינים באוכל מוכן לשבת? מתגעגעים לטעמים של בית? את ארוחת השבת הקרובה שלכם כבר תרכיבו מאוכל ביתי מוכן, טעים להפליא, אוכל עם טעם של בית. את התחושה החמימה הממלאת את הלב עם כל ביס בארוחה המתבססת על אוכל ביתי קשה לתאר במילים. גם כאשר ישנן עשרות מסעדות גורמה המציעות מנות מודרנית מעוצבות, רוב האנשים עדיין מתגעגעים יותר מכל לאוכל של בית כי אחרי הכל מאין כמו אוכל של בית.

מאת: דודישעסקי מזון31/05/182425 צפיות
"רק מחילופי המשפטים הקצרים הללו, נשמע כאילו עמדנו להיות אסירות במקום כלשהו בהרצליה ושבקרוב מאוד תמנע מאתנו האפשרות לנהל באופן חופשי את מאורעות ארוחת הערב שלנו או לפחות לצאת אל הרחוב ולתור אחר אחת כזאת.

מאת: הדסהעסקי מזון17/09/172234 צפיות
מאז ומתמיד פיצה הייתה נחשבת למאכל פופולרי ונחשק בקרב האוכלוסייה בעולם. ארץ ישראל גם היא נחשבת לאחת המדינות שאוהבות מאכל זה. ניתן למצוא פיצריות רבות ברחבי הארץ ובכלל זאת גם פיצריות בירושלים. ההבדל המשמעותי ביותר בין פיצריות בירושלים לפיצות בערים האחרות הוא הסגנון ההכנה של הפיצה ומבחר הרב שניתן למצוא.

מאת: שרון צרפתיעסקי מזון13/08/172647 צפיות
בהחלט לא חייבים לצאת מן הבית כדי לקבל ארוחה שהיא גורמה, ובדיוק לפי הטעם האישי של הסועדים. בלי לקום מהכסא, בלי לאחר, בלי לחכות למלצרית ועם כל הפרטיות של הבית האישי של כל אחד ואחד.

מאת: דודישעסקי מזון29/03/173770 צפיות
לפי כל המחקרים שנערכו בשנים האחרונות אנחנו אוכלים הרבה יותר בחוץ מאשר בעבר, ועליה זו נמצאה יציבה לאורך עשור.

מאת: דודישעסקי מזון21/12/163626 צפיות
זה נכון שכולנו יודעים לאכול, אבל לא כולנו יודעים לכתוב ביקורת מסעדות מקצועית. להיות מבקר/ת מסעדות אולי נשמע כמו משהו כיפי, בוודאי כמקצוע או קריירה, אך האם מדובר בעבודה קלה? כזו שכל אחד יכול לעשות אותה? לא בטוח!

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica