חפש מאמרים:
שלום אורח
01.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בשר באירועים

לא ברור באיזה שלב בתרבות שלנו חגיגת אירוע נקשרה לבשר בצלחת או לקייטרינג בשרים משובח של אסאדו ופרגיות אבל חגיגה ללא בשר אינה חגיגה. השקעה בפרטים הקטנים של מפיות, חופה, הפעלות לילדים, סידורי פרחים ושלל אטרקציות מרגשות לא יהפכו לנושא השיחה לאחר האירוע. בשורה התחתונה האורחים תמיד ידברו על מנת הבשר שהוגשה להם והאם הסינטה הייתה מוצלחת.

כמו שבכל מסעדת בשרים, מלבד בשר משובח מוגשים סלטים ומאפים, כך גם באירועים חשוב להקפיד על גיוון באבות המזון. לצד סטייק בשר עסיסי הקפידו להניח כף של פירה תפוחי אדמה וגבעולי אספרגוס מאודים, לצד נקניקיות מרגז ממולאים בשרים איכותיים הניחו רצועות צ'יפס ארוכות ולצד נתח בשר האנטריקוט צלוחית עם רוטב צ'ימיצ'נגה ועלים ירוקים לקישוט יעשו את העבודה. צריך לזכור שבשר אוכלים גם עם העיניים ולא משנה כמה הבשרים טעימים, הם עולים מדרגה כאשר הם מלווים בניחוחות מגרים וצבעים מפתים.

אופי הבשר המוגש או הבשרים המחכים לאורחים בבופה נקבע על פי אופי האירוע והמסר אותו רוצים להעביר. קהל היעד של האירוע יקבע את סוג הבשר שיוגש ואת דרך הגשת הבשרים. אירוע של קהל יעד צעיר כמו חגיגת בר מצווה ילווה בבשרים המתאימים יותר לחיך הילדים כדוגמת המבורגרים וקציצות בשר טחון שילדים כל כך אוהבים. אפשר באירועים כאלה להגיש בשר חזה עוף או בשר טחון בנקניקיות אך אסור לשכוח את התוספות שילדים כל כך אוהבים – צ'יפס, קטשופ ואפונים. קהל יעד מובגר יותר כמו בחתונה יבקש מנות בשר יוקרתיות יותר כמו בשר בקר, נתחי בשר אנטריקוט או סינטה וכדומה. סוג אחר של אירוע הדורש סוג אחר של בשר הוא אירוע עיסקי בו הבשרים שיוגשו יבחרו על פי מטרות האירוע והמסר אותו רוצים להעביר. אירוע ללקוחות של חברה חדשנית יגיש בשר חדשני עם טוויסטים לא מוכרים – סטייק בשר בחלבה, סלט ירקות עם נגיעות בשר אנטריקוט ועוד ואילו אירוע עסקי שנועד לשדר יוקרה ועושר יגיש בשר של עגל חלב במנות גורמה קטנות בליווי בשר של פירות ים.

לסיכום, כשאתם מתכננים אירוע, השקיעו זמן ומחשבה בבשר אותו אתם בוחרים להציע לאורחים. בשרים נכונים ישאירו את טעם הנכון לחגיגה משמחת שתהפוך לנושא שיחה לשנים רבות.

 



תגיות המאמר: בשר, בשרים


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מאמרים |  עיצוב הבית

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רחלי פרי

מאת: רחלי פריבניין ואחזקה - כללי25/03/121304 צפיות
קרני השמש הים תיכונית העזה מסכנות לא רק את בשר גופנו, אלא גם חודרות דרך החלונות והדלתות אל תוך הבית, עושות שפטים ברהיטים ומפריעות לפעמים לפעולות שונות בתוך הבית

מאת: רחלי פריאיפור21/02/121363 צפיות
אנו שומעים רבות על המושג איפור קבוע, אבל האם אנו יודעים באמת מה הכוונה?

מאת: רחלי פריהומור וסטנד-אפ06/01/121835 צפיות
תמונות מצחיקות או סרטונים מצחיקים - מה הם עושים לנפש? כנסו ותקראו עוד!!!!!!!!

מאת: רחלי פרישיפוצים11/09/111833 צפיות
אוטמים את הגג? הפתרון הטוב ביותר הוא יריעות ביטומניות.

מאת: רחלי פריאימון אישי18/08/111282 צפיות
החיים רצים בקצב מטורף, ולא תמיד אנו יודעים לנווט אותם בצורה הנכונה, ולכן צריך מאמן אישי...

מאת: רחלי פריציפורניים10/08/112139 צפיות
הציפורניים שלך הם בעצם מראה שמשקפת את התייחסותך למראך החיצוני...

מאת: רחלי פריגינון02/03/111554 צפיות
כריתת עצים כרוכה בסיכון לא מבוטל, הן לאנשי המקצוע שמבצעים את הכריתה, והן לכל מי ומה שנמצא בסביבה...

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205302 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205222 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205523 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205614 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195926 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196132 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183102 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica