חפש מאמרים:
שלום אורח
29.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

שוקולד פרה- תמיד איתך ותמיד לימינך

מעטים בעלי החיים שזכו למאכל לאומי, פחות או יותר, על שמן. עוד פחותות מכך, מספר החיות שלא קיפחו את חייהן או את איבריהן הפנימיים עבור יצירת אותו מאכל פופולארי. דווקא בישראל, מכל המדינות, הלאומים והעמים בעולם, הפכה הפרה למותג בלתי מעורער ולא כל שכן דווקא בעולם המתוקים. אנו מתכוונים כמובן לאותו שוקולד פרה מפורסם שכבר עשרות שנים מוביל בכל סקר ובכל מדד אפשרי המדבר על מושגים כגון ישראליות, מאכלים מזוהים עם ישראל והמאכלים הפופולאריים ביותר בקרב כל הגילאים, המגזרים והמינים. שוקולד פרה הוא, ללא ספק, מאבני היסוד של תרבות האכילה בישראל, ולא רק בתחום המתוקים והממתקים.

ישנם עשרות שוקולדים נוספים, מעבר לחפיסות שוקולד פרה, ביניהם מותגים מחוץ לארץ, מוצרי פרימיום שנרקחו בידי מומחי שוקולד ישראלים ובינלאומיים ומתחרים המנסים לעמוד על טיבו של שוקולד פרה ולנסות להוציא תחת ידיהם מוצר שווה בטעם ובתחושה, אך פעם אחר פעם מצליחה הפרה העיקשת לזכות בטעם הקהל ולהישאר תמיד איתכם ותמיד לצידכם. הנתונים העובדתיים הקשורים לעוצמת שוקולד פרה בקרב הציבור בישראל מדהימים בפני עצמם. ידעתם שבכל שתי שניות נמכרת חפיסת שוקולד פרה בנקודת מכירה כלשהי בארץ? ידעתם שבכל שנה ושנה נמכרות כתשע מאות אלף, כן 900,000, חפיסות שוקולד פרה? אין ספק שכמעט ובלתי אפשרי, אם לא בלתי אפשרי לחלוטין, לחשוב על עוד מוצר שאינו מוצר בסיס, המגיע למספרים כאלו ולאורך כל שנותיה של המדינה.

מה הופך שוקולד למותג, מה משאיר את קהל הלקוחות נאמן לאותו סוג כבר יותר משנות דור? כבר שבעים שנה ויותר? ברור לכולם כי עטיפת השוקולד עם דמות הפרה אינה מהווה את הגורם לכך, גם לא גורם משני וגם לא עקיף. ניסויים ומחקרים רבים שנעשו על ידי טועמים אובייקטיבים, שלא ידעו איזה שוקולד ניתן להם לטעימה, חזרו ובחרו את שוקולד פרה לטעם הנבחר שלהם, וזהו האינדיקאטור הטוב ביותר לכוח המותג. באוכל, כמו בכל אלמנט המשלב חושים ותחושות, להתנסות הראשונית יש תפקיד מרכזי וככל שההתנסות טובה יותר וחיובית יותר, כך הנאמנות למוצר תישמר, ללא קשר לשיווק, לפרסום ולמיתוג של אותו מוצר. שוקולד פרה הוא, פשוט מאוד, טעים יותר, מרגש יותר וחוויתי יותר מהאחרים.

שוקולד פרה הוא שוקולד העשוי מחלב פרה איכותי ועשיר, כמעט וללא מרכיבים מלאכותיים, למעט חומרים משמרים שעדיין מחויבי המציאות באקלים החם והלוהט שלנו. גם אותם חומרים משמרים הם מהבריאים ביותר הקיימים ונמדדים במשורה על ידי מומחי מזון, ביולוגים ובפיקוח מעבדות מהמובילות בתחומים אלו. בניגוד למיתוס הרווח של אכילת שוקולד פרה שווה להשמנה, בחפיסת שוקולד פרה יש רק 533 קלוריות ואילו אכילת שוקולד בכמות קטנה ויומיומית מסייעת לא רק לתחושת שובע, אלא גם לשיפור התחושה האנרגטית, לעלייה בערנות, לשמירה על לחץ דם ולהורדת לחץ דם וכולסטרול רע, כך שלא מפתיע שצירוף המילים שוקולד פרה גורם לכולם לחייך ולזמזם את הסלוגן הידוע "תמיד איתך- שוקולד פרה".

 



תגיות המאמר: שוקולד, שוקולד פרה


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אלון חן

מאת: אלון חןמתכונים ואוכל - כללי27/07/11927 צפיות
אדם ניכר בכעסו, או יותר נכון, בהתנהלות ובהתנהגות שלו בזמן התפרצויות זעם חריגות. יכול להיות אדם רגוע ושלו, עד לכדי אפאטיות וחוסר אכפתיות מוחצן לגבי המתרחש בסביבתו הקרובה או המיידית, שברגע אחד נתון יהפוך לחיית טרף מורעבת וזועמת המבקשת לנעוץ את טלפיה בקורבן הראשון שייפול למטווחי שיניה, ויכול להיות אדם עצבני וחסר מנוחה כדבר שבשגרה אשר דווקא בשעות דחק ולחץ, כאשר כולם מצפים שירתח וייצא מכליו, הוא הופך לשקול ולמיושב בהכרעותיו. במאמר זה נדון בדרכים לשלוט על התנהגות האדם דרך שני מוקדים משונים אך יעילים-

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205298 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205217 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205518 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205608 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195922 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196127 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183100 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica