חפש מאמרים:
שלום אורח
19.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מתכוני פיצה

מאת: אבימתכונים ואוכל - כללי28/01/20103030 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מתכון לבצק בסיסי פיצה

חומרים לבצק פיצה

2 כוסות קמח
1/2 כפית שמרים יבשים
2 כפיות מלח
3/4 כוס מים פושרים
3 כפות שמן זית
כפית בזיליקום מיובש (אופציונלי)

אופן ההכנה

ערבבו בקערה את החומרים היבשים - קמח, מלח ושמרים. הוסיפו את שמן הזית והמים וערבבו היטב. בצק הפיצה המתקבל צריך להיות גמיש ונוח לעיבוד.

חלקו את הבצק לשני חלקים שווים, משחו במעט שמן זית והניחו מכוסה במקום חמים עד להתפחה - במשך כשעתיים. הבצק צריך להכפיל את גודלו.

לאחר ההתפחה, קחו את כדור הבצק ורדדו לעובי הרצוי. השתמשו בקמח כדי למנוע הידבקות הבצק למשטח. רססו את הבצק במעט שמן זית. פזרו מעל רוטב עגבניות, גבינה ותוספות על פי בחירתכם.

אופים בחום של 260-280 מעלות במשך כ-10 דקות - והנה לכם פיצה ביתית פשוטה, קלה וטעימה.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

מתכון מיני פיצה על בסיס בצק עלים

חומרים למיני פיצות

בצק עלים מרודד (ניתן לקנות מוכן)
3 כפות שמן זית
חבילת עיגולי גבינת עיזים
חבילת מוצרלה בצורת נקניק
בזיליקום טרי
מלח גס
חצי כוס זיתים שחורים
פלפל גרוס

אופן ההכנה

פורסים את בצק העלים על תבנית של תנור האפייה, המרופדת בנייר אפייה. מורחים שמן זית על הבצק. פורסים את המוצרלה ומפזרים את עיגולי המוצרלה וגבינת העיזים באופן שווה, בשורות, על בצק העלים. מפזרים את הזיתים שחורים והבזיליקום. זורים מלח ופלפל על הכל.

חותכים את הבצק לריבועים לפני האפייה ומכניסים לתנור. אופים בחום גבוה עד שהבצק מזהיב. כאשר מוציאים את המיני פיצה מהתנור, כדאי לעבור שוב עם סכין על החיתוך - ולהגיש.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

רוטב פיצה מתכון פיצה מתכון לרוטב פיצה

רוטב פיצה ביתי ואיכותי, קל להכנה ומתאים לכל פיצה שיתחשק לכם להכין.

חומרים לרוטב פיצה

רסק עגבניות - קופסא
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
מלח ופלפל
1 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית סוכר
1.5 כוסות מים
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל כשתי דקות, עד שהוא מזהיב. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את העגבניה ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את המים בהדרגה, תוך בחישה. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב. טועמים, מתקנים תיבול ומורידים מהאש - ויש לנו רוטב פיצה ביתי מוכן לשימוש עם כל פיצה שתבחרו.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

מתכון פיצה סיציליאנית

חומרים

1 כדור בצק פיצה - על פי המתכון הבסיסי בעמוד זה
300 גרם סרדינים טריים - נקיים ומפולטים
מלח בישול
500 גרם עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
חצי כוס שמן זית + כף שמן זית
1 בצל קצוץ
250 גבינת פרובולונה, חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

שטפו את הסרדינים וגלגלו אותם במלח. שימו את העגבניות במסננת ותנו לנוזלים לצאת במשך כשעה. במחבת גדולה, טגנו את הבצל בחצי כוס שמן זית עד להזהבה. הנמיכו את האש, הוסיפו את העגבניות וטגנו במשך כ-30 דקות תוך בחישה. הוסיפו חצי מכמות הסרדינים והורידו מיד מהאש. חממו תנור ל-220 מעלות. שמנו תבנית עם כף שמן זית ורדדו את הבצק לעובי של כ-3 מילימטר. שפכו חצי מכמות הרוטב ואת כל הגבינה על הבצק והכניסו לאפייה של כ-20 דקות. הוציאו מהתנור, הוסיפו את שאר הרוטב והסרדינים שלא בושלו והגישו מיד.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

מתכון פיצה ברביקיו ועוף

חומרים

300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
כף שמן זית
2 כפות רוטב ברביקיו מהזן החביב עליכם + חצי כוס רוטב ברביקיו לפיצה עצמה
1 כדור בצק פיצה
מעט קמח ללישה
2 כפות גבינת גאודה מגוררת
2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
1/4 בצל סגול קצוץ לקוביות
2 כפות כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

להכנת העוף: מטגנים את קוביות העוף במחבת עם שמן הזית במשך 5-6 דקות. חשוב לא לבשל יתר על המידה. שמים את חתיכות העוף במקרר עד שהן מצטננות לגמרי. לאחר שהעוף קר, מכסים אותו בשתי כפות רוטב ברביקיו ומחזירים למקרר.

להכנת הפיצה: מניחים אבן פיצה בתנור ומחממים במשך שעה בטמפרטורה של 260 מעלות. מרדדים את בצק הפיצה ומפזרים עליו את רוטב הברביקיו באופן שווה. מפזרים את כל גבינת הגאודה על הבצק, וגם 3/4 1 כוס גבינה מהמוצרלה. מפזרים את קוביות העוף על הגבינה. מפזרים מעל את הבצל. מפזרים מעל את שאר המוצרלה ומכניסים לתנור ל-8-10 דקות, עד שהגבינה במרכז הפיצה מבעבעת. מוציאים מהתנור ומפזרים את הכוסברה מלמעלה. מגישים חם.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

מתכון פיצה פירות ים מתכון פיצה פירות ים

חומרים

1 כדור בצק פיצה
3/4 כוס בשר סרטנים
3/4 כוס שרימפס קטנים
1/2 כוס אננס מרוסק
5 פטריות פרוסות
120 גרם טבעות זיתים שחורים מסוננים
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ לקוביות
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מרדדים את בצק הפיצה על אבן פיצה או תבנית אפייה משומנת. מברישים את הפיצה עם שמן הזית. מפזרים את הגבינות על הפיצה. מפזרים את כל התוספות על הפיצה: בשר סרטנים, שרימפס, אננס, פטריות, זיתים ופלפל. אופים בתנור בטמפרטורה של 230 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת על הפיצה.

פיצה משחקים פיצה משלוחים

מתכון פיצה מקסיקנית

חומרים

1 כדור בצק פיצה
1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
350 גרם בשר בקר רזה
1 כף סלסה
125 גרם תירס מתוק מקופסא, מסונן
1/4 כוס רסק עגבניות
3/4 כוס גבינה צהובה לבחירתכם, מגוררת
1 אבוקדו - מקולף ומעוך למחית
מיץ מ-1/2 לימון
30 גרם נאצ'וס

מדריך פיצריות הגדול במדינה

אופן ההכנה

מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות. משמנים תבנית אפייה. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כמה דקות. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את הסלסה והתירס. מביאים לרתיחה עדינה ומסירים מהאש.

מרדדים את בצק הפיצה כדי שיתאים לתבנית. מפזרים מעל הבצק את רסק העגבניות, את הבשר המטוגן עם הבצל, הסלסה והתירס, ואת הגבינה. אופים כ-15-20 דקות, או עד שבצק הפיצה זהוב.

מערבבים את האבוקדו עם מיץ הלימון, מניחים כף אחת של התערובת במרכז הפיצה. את השאר מניחים על הנאצ'וס, כתוספת - ומגישים.

פיצה  פנאקותה

 



תגיות המאמר: פיצה מתכוני פיצה


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אבי

מאת: אביבניית אתרים01/04/111380 צפיות
בניית אתרים במחירים הכי זולים באינטרנט

מאת: אביטלוויזיה07/11/101862 צפיות
הבורר עונה 3 יצאה לדרך כל הפרקים והעדכונים אפשר למצוא כאן!

מאת: אביעיצוב אתרים08/10/101322 צפיות
כיום בעידן האינטרנט יש עסקים רבים הרוצים לבנות אתר באינטרנט חברות בניית אתרים לוקחות סכומים גבוהים מה שמאפשר לבונה אתרים זול להרוויח

מאת: אביטלוויזיה01/10/101310 צפיות
הבורר עונה 3 יוצאת סוף כל סוף לעונה מרתקת ומענינת אחרי גל של שמועות שהתוכנית לא תעלה למסך הגיעה הזמן להגיד שהיא תעלה בחודש דצמבר

מאת: אביפרסום באינטרנט27/09/101963 צפיות
מתנות חינם באינטרנט כבר שמעתם? מהפכה חדשה חברות מציעות מתנות חינם אסור לפספס

מאת: אביעיצוב אתרים16/09/101273 צפיות
לרוב יוצא לנו בעלי העסקים לקבל הצעות שונות לבניית אתר לעסק מחירים בשמיים אז למה פשוט לא לפתוח אתר בזול ישנם כמה חברות שנותנות אתרים איכותיים במחירים מאוד זולים

מאת: אביעסקי מזון17/08/101290 צפיות
אכילת פיצה לא פעם גורמת לנו לרצות עוד ועוד פיצה תמיד היתה ותמיד תישאר הדבר החם בישראל מאמר שווה קריאה

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205260 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205180 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205483 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205573 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195881 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196089 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183088 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica