חפש מאמרים:
שלום אורח
04.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בוקר טוב עם מיני שקשוקה

מכירים את הרגע הזה שאתם קמים ביום שבת בבור רעבים ובה לכם משהו טעים ?
עכשיו הויכוח בינכם לבין עצמכם הוא על:
1. האם להכין ארוחת בוקר גדולה ומפנקת שתמלא אותכם עד לערב.
2 .ומצד שני האם להסתפק באיזה טוסט משתי פרוסות לחם וגבינה צהובה שלא ידגדג לכם את הבטן עד שעה12.
אתם ממשיכים להתלבט עד שכבר סיימתם את הבוקר ומצאתם את עצמכם יושבים בים רעבים ועייפים.

אז בואו תשמעו את הסוד שלי לארוחת בוקר ביום שבת מפנקת ומענגת שלוקחת מינימום זמן ומקסימום הנאה.
מיני שקשוקה עם עגבניות וגבינה בולגרית בשילוב של סלט ירקות רענן ולחם מסוג כולשהו.
אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה מיני שקשוקה ? אז ככה כמו שקשוקה רק שלוקח כמה דקות להכין את זה.
אז ככה וחשוב לעקוב אחרי סדר העבודה הנכון לניצול מירבי של הזמן.

בתור התחלה חותכים 2 עגבניות לקוביות קטנות, 1 שן שום קוצצים, 2 ביצים.
מחממים כף שמן זית במחבת קטנה וזורקים פנימה את השום והעגבניות יחד ומקפיצים.
בזמן שהעגבניות מתבשלות על האש חותכים 1 מלפפון ירוק ו 1 עגבנייה לקוביות, אופצייה בצל מי שרוצה.
שמסיימים לחתוך את הסלט שלנו מפזרים מעל העגבניות  חופן קוביות של גבינה בולגרית.
בשלב זה המיני שקשוקה שלנו כמעט מוכנה, מוסיפים מעל להכל את הביצים ומכסים במכסה לחמש דקות.

עורכים שולחן מוציאים שתייה מסדרים צלחות ומניחים את הסלט על השולחן עד שתסיימו לעשות את הפעולות האלו המיני שקשוקה שלכם תהיה מוכנה לוהטת וטעימה.
אוכלים את המיני שקשוקה ישר מהמחבת, ותאמינו לי שאחרי שבועיים שלוש של ארוחת בוקר מפנקת וזריזה אתם כבר תתרגלו את עצמכם ככה שכל תהליך ההכנה יקח לכם כ 10 דקות וככה כל ארוחת שבת תהיה מגניבה ומהנה, והכי חשוב ממלאת ומשביא שתשמור אותכם בדיוק כמו שאתם צריכים שאתם יושבים ונהנים לכם בים הגלי.
אז שיהיה לכולם שבת טעימה ושקטה.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

עומרי דורון,
כותב תוכן ומאמרים בכל הנושאים.
ומנהל אתרי אינטרנט.

שקשוקה - עולם השקשוקה

בלוג אוכל - המטבח של זביש

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת עומרי דורון

מאת: עומרי דורוןמתכונים ואוכל - כללי03/10/10894 צפיות
החגים היא תקופה של המון אוכל, תקופה בה רובנו מעלים כמה קילוגרמים. עם תשמרו על כמה כללים תוכלו לשמור על עצמכם באותו משקל ולא להתפתות ממגוון המאכלים המוגשים לשולחן במהלך החגים.

מאת: עומרי דורוןמתכונים ואוכל - כללי02/10/101037 צפיות
מאמר מעניין על התפשטותם של בלוגים בנושא אוכל ברחבי רשת האינטרנט, יתרונות וחסרונות וכיצד ניתן להשתמש במידע לצורך שידרוג התפריט היומי שלנו.

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205311 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205231 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205531 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205621 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195934 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196142 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183102 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica