חפש מאמרים:
שלום אורח
31.05.2020
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

ייעוץ מקצועי להקמת מסעדה

מאת: אשכולותייעוץ עסקי25/03/2013704 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

שוק המסעדנות בארץ נמצא בפריחה בשנים האחרונות, והקהל הישראלי צועד על קיבתו ומצביע במזלגות. דיו רב נשפך על גבי העיתונים, וביטים רבים מוקרנים על צגי המחשב – רווים בתלונות על המצב הכלכלי, ההכנסות הנמוכות, ההוצאות הגבוהות, ובכלל, תלונות של הישראלים על עצמם ועל העולם. ובכל זאת, העובדות בשטח ברורות ולא נתונות לוויכוח – הציבור הישראלי הוא ציבור נהנתן, אשר פוקד יום-יום את מאות המסעדות הפזורות בארץ, ואלפי בתי-ממכר למזון הפזורים ברחבי המדינה. הישראלים אוהבים לצאת לאכול, ועם חגים שמבוססים או על אכילה מרובה או על צומות, מה הפלא שאנו מכורים כל-כך לצלחת המלאה ולכוס השתייה?

מה חשוב לדעת לפני הקמת מסעדה

ובכל זאת, ישנה עובדה חשובה שכדאי מאוד לדעת אם אתם מתכוונים להגשים את החלום שלכם ולפתוח עסק של ממכר מזון, מזנון או מסעדה. הדיבור בתעשייה אינו משתמע לשתי-פנים, ובברנז'ה המסעדנית מדברים על סטטיסטיקה חמורה בה תשע מתוך 10 מסעדות חדשות נסגרות לאחר השנה הראשונה. תל אביבים יכולים להעיד על כך בצורה ברורה, שכן שם ריכוז המסעדות הגדול ביותר בישראל. כל שנה ניתן למצוא באותה הפינה מסעדה אחרת, ולעיתים אתה יוצא לאכול בערב במסעדה, ובבוקר למחרת אתה עובר שם בדרך לעבודה והמקום כבר סגור עם מובילים שמפנים אותו. בדיוק מסיבה זו כל-כך חשוב לעשות את הדברים בצורה שקולה וחכמה ולא פשוט לקפוץ ראש לעסק כאילו מדובר באמבטיה חמה ומפנקת.

איך להצליח עם מסעדה בישראל?

אם החלום האמיתי שלכם הוא לפתוח מסעדה, ואתם מאמינים כי אתם יכולים, זוהי נקודת התחלה מעולה, אך לא מספקת. אתם צריכים להיות כרישים בעסקים, ועם כל האהבה שלכם למזון ולאירוח, ללא ייעוץ להקמת מסעדה, ואפילו ליווי מתמשך וחכם בשיווק ויחסי ציבור, מיתוג, עיצוב, בניית תפריט נכונה, תמחור נכון וכו', אתם עלולים למצוא את עצמכם מהר מאוד מארחים את הנושים וסוגרים את הבסטה. אל ייאוש, רבים מאוד מצליחים להקים את העסק שלהם, ואף להפוך למוסדות מוכרים עם שם בכל הארץ, אך אלו שעושים זאת כל שנה הם אלו שהחכימו מראש לבקש את כל התמיכה שהם צריכים, ולא עושים צעד אחד בלי ייעוץ מקצועי וליווי מדויק וחכם, תוך שמירה של האצבע על הדופק של התעשייה.

רוצים מידע נוסף? לחצו כאן

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אשכולות - ייעוץ. שיפור תהליכים. ניהול.

אשכולות הינה חברה המתמחה ומובילה את שוק התקינה והאיכות בישראל.
אשכולות מספקת שירותי הקמת מערכות איכות, שיפור תהליכים וניהול עסקי מזון.

לפרטים נוספים:

http://www.eshkolot-m.co.il/

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אשכולות

מאת: אשכולותייעוץ עסקי30/06/13396 צפיות
בקרת איכות צריכה להתבצע לכל מוצר או שירות. בקרה של האיכות משמע איתור בעיות ובאגים שונים טרם הוצאת המוצר או השירות לשוק, תיקון הבעיות השונות ואישור כי המוצר אכן עומד באותם תנאים שהובטחו ללקוח.

מאת: אשכולותניהול16/05/13554 צפיות
מחקרים ונתונים רבים מראים כי למרות הדרישה ההולכת וגוברת למסעדות טובות, עדיין ניתן לראות כי רבות מהן סוגרות את העסק מוקדם ממה שציפו ולעיתים אפילו לפני שהסתיימה לה שנה. בדיוק מהסיבה הזאת, צריך לדעת לנהל ולהכיר את השוק, מה שיסייע בניהול תקין ויעיל של המסעדה. אם כן, כיצד פועל הייעוץ למסעדות?

מאת: אשכולותייעוץ עסקי28/04/13469 צפיות
ישנם סיפורים רבים על ארגונים שכשלו בהטמעת התקן iso 9001 וברוב המוחלט של המקרים מדובר על כשל אחד מרכזי – חוסר רצון מצד ההנהלה להתערב באופן מהותי וגורף לבצע שינוי בסדר גודל של iso-9001.

מאמרים נוספים בנושא ייעוץ עסקי

מאת: עוזי פלגייעוץ עסקי10/05/2092 צפיות
קריסת עסק מעבר לנזק הכלכלי היא קריסת חלום למייסדים.הנזק הנגרם בתהליך הפירוק הוא רב וכולל במקרים רבים הפסדים ונזק ללקוחות לספקים וכמובן לבעלי העסק.הנזקים במקרים רבים הם לא רק כלכליים הם מלווים בנזקים בריאותיים, משפחתיים, ומשפיעים על הגורמים הרלבנטיים שנים רבות. גם המדינה מפסידה מקריסת עסק: מיסים, משלמת דמי אבטלה לעובדים שפוטרו, לעיתים נדרשים טיפולים של רשויות הרווחה ועוד. .

מאת: עוזי פלגייעוץ עסקי03/05/2071 צפיות
לעיתים אנחנו נוטים דווקא להשקיע בפתרונות לבעיות המעצבנות, אך הפחות חשובות, כי הן מרגיזות ויחסית קלות לטיפול, אבל דוחים את הטיפול בבעיות החשובות והקריטיות כי הן מצריכות מאתנו יותר תשומת לב חשיבה, היוועצות, "טרטור", הוצאת כסף ועוד.

מאת: מיכל דגן ברעםייעוץ עסקי02/04/20148 צפיות
קיימים סוגים שונים של מוקד טלפוני. לכל אחד מהמוקדים מאפיינים שונים מבחינות רבות. דיון על 2 מהמגוון הרחב שלהנושאים והתחומים שמגדירים את המוקד, ומסייעים בהשגת המטרה שלשמה נוצר.

מאת: בנימין קלינגרייעוץ עסקי11/01/20418 צפיות
המסגרת לביטול צו הריסה מינהלי הותוותה בסעיף 238א (ח’) לחוק התכנון לפיו: לא יבטל בית המשפט צו הריסה מינהלי אלא אם הוכח לו שהבנייה שבגללה ניתן הצו בוצעה כדין או שביצוע הצו אינו דרוש לשם מניעת עובדה מוגמרת. הוראת סעיף 238א (ח’) לחוק התכנון מתייחסת אפוא לשתי עילות בלבד שבעטיין קמה לביהמ”ש...

מאת: בנימין קלינגרייעוץ עסקי18/03/191101 צפיות
צו הריסה מנהלי: הורחבה האפשרות להוצאת צו הריסה מנהלי עד חצי שנה מסיום הבניה ובבית מגורים- ימים ממועד האכלוס. 30 ניתן לכלול בצו המנהלי גם הוראות לעניין איסור שימוש ותחולתו בתנאים מסוימים גם חודשים לאחר 6 על עבודה שנעשתה לאחר מתן הצו וגם על בניה מחדש שבוצעה תוך ביצוע ההריסה. ימים לגבי 7 - ימים מהמצאתו ו 4 צו הריסה מנהלי ניתן לביצוע על פי התיקון רק בחלוף עבודה שהסתיימה. במאמר תמצאו את כל הפרטים של התקנות החדשות, מידע על גובה הקנסות והעונשים.

מאת: שלום כהןייעוץ עסקי18/06/18420 צפיות
ההחלטה התקבלה והחיפושים כמעט הסתיימו. זיכיון יכול בהחלט להוות פתרון אידאלי ואתם יודעים איזה מותג אתם רוצים לקנות לעצמכם. עכשיו, רגע לפני שאתם חותמים ומשקיעים לא מעט כסף, כדאי שתהיו מודעים לזכויות ולחובות שלכם.

מאת: אלכסיי קוגןייעוץ עסקי29/04/18517 צפיות
הסכם זכיינות הוא חוזה מחייב אשר נחתם בין הרשת שמציעה למכירה זיכיון לבין יזם שמעוניין לחבור אל אותה רשת.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica