חפש מאמרים:
שלום אורח
02.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

אוסטיאופורוזיס, כי לגוף יש דרך משלו

מאת: עידית גלבריאות גיל הזהב26/05/20101000 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

אוסטיאופורוזיס (בריחת סידן) הינה מחלה מרכזית מבין מחלות הזקנה והניוון. אוסטאופורוזיס הינה  תהליך של איבוד מסת עצם. עקב איבוד זה, הופכות העצמות לשבירות.

עד גיל 35 מושלמת בנייה מסת העצם ומושגת מסת העצם המרבית. הגורמים המשפיעים על מסת העצם הם: גנטיקה, פעילות פיזית, סידן ומאזן הורמונאלי. מגיל 35 ועד 50 נשמרת מסת העצם קבועה, אך עם הפסקת פעילות השחלות והפסקת ייצור האסטרוגנים והפרשתם בקרב נשים בגיל 50, חל תהליך של איבוד מסת העצם, הנמשך מספר שנים.

הגורמים המאיצים את המחלה הם: מבנה גוף רזה, חוסר פעילות גופנית, עישון, שתיית אלכוהול, שתיית קפה בתדירות גבוהה, פעילות מוגברת של בלוטת התריס וכריתת שחלות.

על מנת לשמור על מסת העצם לאורך חיינו, יש להקפיד על אכילה נכונה ומאוזנת שתכיל את כל מה שהגוף צריך, אך לא די בזה. הגוף זקוק לפעילות ספורטיבית בכל גיל, אשר יפעיל כוח / לחץ על העצם, יגרה ויפעיל את התאים "בוני העצם".

הפעילות הגופנית חשובה ומשמעותית לשמירה על עצם בריאה. מחקרים מדעיים בנושא רטט כלל גופי הראו כי כושר גופני מונע ירידה בצפיפות העצם/ מסת עצם.

שיטת הרטט הכלל-גופי לגוף האדם, יעילותו בטיפול ושיקום של מצבים רפואיים ופיזיולוגיים שונים ומגוונים:

טיפול בשיטת רטט כלל-גופי , כשיטת טיפול-משלים יעילה מאוד ותורמת להתמודדות עם תופעות של אוסטיאופורוזיס, דלקות מפרקים, טרשת עורקים, טרשת נפוצה "מחלת היאפים", דליפת שתן במאמץ, ראומטיזם ומחלות נוספות הפוגעות בעצמות ובמפרקים. כמו כן הוא מתאים לטיפולי פיזיותרפיה,  מסייע לטיפול שיקומי לאחר תאונות ופציעות, טיפול בתסמונת המאמץ המתמשך, מקרי שיתוק ועוד.

יתרונו הבולט של מכשיר Dream Healther הפועל בשיטת רטט כלל- גופי, בהיבט הטיפולי-רפואי-שיקומי הוא בהקניית נוחות מקסימאלית למטופל בזמן הטיפול, פשטות בתפעול, והתאמתו לכל סוג של מטופל בלא קשר למצבו הפיסי או הנוירולוגי.

המנגנון הייחודי למכשיר מונע רעידות בראש בזמן הטיפול, והשימוש בו אינו דורש מיומנויות פיסיות מיוחדות, או עמידה במנחים מורכבים. הוא מכסה קרוב ל – 85% משרירי הגוף בחמישה מנחי עמידה בלבד, וגם מטופלים בעלי מוגבלות בתנועה מפיקים את מרב התועלות של אימון גופני, ללא כל מאמץ פיסי ומבלי ליצור עומס יתר, או לחץ על המפרקים, הגידים והרצועות.

השימוש במכשיר מתאים למוסדות רפואיים גדולים, מרפאות פרטיות, מרכזי בריאות ושיקום, בתי חולים לרפואת ספורט, דיור מוגן לגיל הזהב ולשימוש ביתי.

למה מסייע טיפול משלים ב  Dream Healther?

הפחתת המאמץ המופעל על המפרקים, הגידים והרצועות, התחדשות הסחוסים, שיפור בצפיפות העצם, שיפור הקואורדינציה ותיאום השרירים, הקלה בתחושות לחץ, שחיקה או דיכאון, שיפור שיווי המשקל, שיפור הניידות והתנועתיות, ייצור נוירוטרנסמיטרים (מוליכים עצביים) והורמונים טבעיים, ושיפור תנועתיות המפרקים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

טיפולי הרזיה, חיטוב, צלוליט, אנטי אייג'ינג ופגמים אסתטיים

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת עידית גל

מאת: עידית גלדיאטה08/02/111187 צפיות
אין ספק שבעולם של היום ישנו דגש רב על המראה החיצוני שלנו. המראה החיצוני שלנו משמש ככרטיס ביקור ראשוני שלנו כבני אדם ויש לשים על כך דגש. תופעות כגון צלוליט משמשות כאויב על גופינו.

מאת: עידית גלדיאטה05/02/111279 צפיות
אנשים רבים מאמינים שאת ההרזיה ישיגו באמצעות דיאטה. בהרבה מקרים, אלו שמצליחים הם אלו שהשיגו איזון בין הפעלת השרירים לצורך שריפת שומנים, לבין שמירה על תזונה מאוזנת.

מאת: עידית גלדיאטה18/01/111234 צפיות
המדע כיום פועל לטובתנו, ובעזרת טכנולוגיה חדישה ומתקדמת ניתן לעצב את גופינו בהתאם לרצוננו מבלי לבלות שעות בחדר כושר.

מאת: עידית גלקוסמטיקה16/01/111274 צפיות
השנים משאירות את אותותיהן על גופנו, בין היתר אפשר לראות ביטוי לכך בעור הפנים. העור שהיה מתוח וחלק מקבל עם הזמן יותר ויותר קמטים.

מאת: עידית גלדיאטה13/01/111252 צפיות
כולם חולמים על גוף חטוב ומוצק. יש כאלו שמוכנים להשקיע שעות רבות ומאמץ פיזי כדי להשיג את התוצאות. איך מה עם אלו שלא? הטכנולוגיה המתקדמת של שנות האלפיים מביאה לכם פתרונות.

מאת: עידית גלדיאטה04/01/111085 צפיות
רובנו כבר מכירים את היתרונות הרבים שמציע לנו הספורט על ענפיו השונים. חיים בריאים יותר, אנרגיה במהלך היום, הרגשה כללית טובה יותר ועוד. לא מעט מתנסים במהלך השנים בתחומי ספורט שונים, אך לא בהכרח דבקים בכך לאורך זמן.

מאת: עידית גליופי וטיפוח - כללי03/01/111259 צפיות
יופי הינו מושג חמקמק שרבים מאיתנו מנסים לאחוז בו במשך כל חיינו, אך רק מעטים נועזים מספיק כדי להכריז על עצמם שמצאו אותו. אז מה הוא אותו יופי, ומה אנחנו עושים על מנת להשיג אותו?

מאמרים נוספים בנושא בריאות גיל הזהב

מאת: שלום כהןבריאות גיל הזהב29/09/191819 צפיות
בחירת מסגרת דיור מוגן מתבטאת הן בצורך של החוסה והן ביכולות המימון של האפוטרופוס. ישנן מסגרות דיור מוגן המיועדות לחוסים קשים הסובלים מלקויות נפשיות כבדות, לצד מסגרות שנועדו רק לחוסים קלים ביותר.

מאת: Droxitבריאות גיל הזהב18/04/197157 צפיות
אחרי שטיפלו בנו במשך כל החיים מגיע הרגע שבו ההורים שלנו זקוקים לעזרה שלנו. כשהם מתבגרים נדמה שפעולות רבות קשות עבורם יותר. ההליכה למכולת לרכישת מוצרי מזון עשויה להיות מאתגרת יותר, וגם מטלות בסיסיות בבית אינן פשוטות עבורם. במקרים רבים קשישים לאחר מחלה חלשים אף יותר, והאחריות מוטלת לא פעם על ילדיהם הבוגרים. עם זאת, ולמרות האהבה האדירה והרצון הרב לסייע, לילדים יש היום משפחות משלהם – וילדים משלהם. הם מתמרנים בין עבודה לסידורים, בין משפחה למחויבויות אחרות, ובתוך השגרה העמוסה הם רוצים להעניק את המיטב

מאת: Droxitבריאות גיל הזהב28/03/191647 צפיות
ככל שהשנים חולפות, ההורים שלנו (וגם סבא וסבתא) מתקשים לבצע מטלות רבות בכוחות עצמם. בין אם הם זקוקים לאדם שיסייע להם בהכנת ארוחה קלה ובין אם בעזרה בניקיון הבית, הקושי בהחלט קיים – והוא גם בהחלט מובן. הבעיה האמיתית מתחילה כשאנחנו מאוד רוצים להיות שם בשבילם, אבל המציאות הופכת למאתגרת. העבודה לוחצת, המשימות נערמות ואין לנו את הזמן להספיק הכול וגם להיות שם בשביל ההורים שלנו. שירות של מטפלת לקשישים פרטי הוא בדיוק השירות שמאפשר לכל הצדדים לנצח: ההורים מקבלים את הסיוע שהם זקוקים לו, ולכם יש את הזמן לטפל

מאת: אבי דוידיבריאות גיל הזהב26/03/191616 צפיות
מדוע מזרון לפצעי לחץ כב חשוב ומדוע אתם לא יכולים לדחות למחר את התחלת השימוש בו.

מאת: אבי דוידיבריאות גיל הזהב17/01/191853 צפיות
בקצרה על כסא גלגלים חשמלי ועל כל היתרונות שבו.

מאת: רועי כץבריאות גיל הזהב13/06/181167 צפיות
מבוגרים סיעודיים זקוקים לטיפול רב יחד עם השגחה ברוב שעות היממה. טיפול ביתי באדם סיעודי כרוך בלא מעט אתגרים, הכנות, שעות עבודה וקשיים. לא כל אחד יוכל לטפל באדם סיעודי ולא בכל בית הדבר מתאפשר. פנייה לטיפול ביתי עולה על הפרק כאשר האדם הסיעודי אינו מוכן להכניס לביתו מטפל סיעודי, אינו מסכים לקבלת טיפול במוסד סיעודי וכאשר ישנה נכונות ויכולת לבני המשפחה לספק את הטיפול הדרוש.

מאת: רועי כץבריאות גיל הזהב13/06/181333 צפיות
טיפול סיעודי ביתי ניתן בהיקף מלא של 24 שעות ביממה או בהיקף חלקי של כמה שעות בכל יום. היקף הסיוע לו זקוק האדם המבוגר נקבע בהתאם למצבו הנפשי והמנטלי. ישנם מקרים בהם מספיקה עזרה של כ-3 שעות בכל יום מול מקרים בהם נדרשים סיוע מלא והשגחה 24 שעות ביממה.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica