חפש מאמרים:
שלום אורח
23.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

ברמנים

מאת: bartendersיין ואלכוהול07/09/20111150 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

צעירים רבים רוצים להיות ברמנים. הם רואים את עצמם על הבר, במרכז תשומת הלב, מוזגים משקאות, מנהלים שיחה עם הבליינים מרווחים טוב. עבודה כברמנים יכולה להיות מרתקת ומהנה, אך גם דורשת יכולת לעבוד עם קהל, לעשות מספר דברים בו זמנית ולעבוד בעיקר בלילות. אם גם אתם חולמים להיות ברמנים, הנה כל מה שחשוב לדעת בדרך לשם.

  • ברמנים זהו למעשה שמם של אותם אנשים שעובדים על הבר, תפקידם הוא לאייש את הבר, לדאוג לניהול ותפעול תקין שלו וכמובן, לשרת אנשים אשר מזמינים משקאות אלכוהוליים שונים.
  • כיום כל בר שיש לו דיספליי אלכוהולי, מחויב להחזיק ברמן. זה יכול להיות בר במועדון לילה, פאב, מסעדה ואפילו בית קפה, שם עבודתם של הברמנים מתמקדת בעיקר במיומנויות הכנת הקפה כמו הקצפת חלב מקצועית.
  • ברמנים מרווחים גם לפי שעות וגם מטיפים שהם מקבלים על הבר. זו הסיבה שהשכר שלהם יהיה בדרך כלל גבוה מהממוצע, כאשר ככל שלברמן יש יותר וותק בענף, כך יכול שכרו לשעה להיות גבוה יותר.
  • ברמנים עובדים בעיקר בלילה, היות ומדובר בעיקר בעבודה במקומות בילוי. בשביל להיות ברמנים אתם לא צריכים להיות בליינים, אבל חשוב שתאהבו להיות בסביבה של אנשים, מוזיקה, אלכוהול. מי שרואה את עצמו כטיפוס שקט ומופנם יותר, כזה שמעדיף לעבוד במשרד, צריך לשקול האם התחום מתאים לו.
  • יש מקומות עבודה שלא דורשים מברמנים תעודה מקצועית, אבל אין ספק שברמן שעבר קורס ברמנים ויש לו לא רק תעודה, אלא גם טיפים ומיומנויות ברורות איך לעבוד על הבר, יהיה אטרקטיבי יותר מברמן שלא התנסה בהכנת קוקטיילים
  • היתרון הברור בתחום הברמנים זה שאתה יכול להתחיל לעבוד מיד בתום הקורס, אין צורך בהתנסות כלשהי והרבה פעמים גם לא צריך ניסיון. קורס ברמנים זהו קורס קצר וממוקד שמטרתו להכשיר ברמנים לעבודה מיידית.
  • כמו בכל תחום, גם פה יש ברמנים שמצליחים להשתלב יפה מאוד ומרווחים סכומים נאים ויש כאלה שעושים פחות כסף. הסוד הוא להביא את עצמך בצורה הכי ישירה ולדעת לפתח מיומנויות נוספות מעבר להכנת משקאות, כמו יכולת מכירה, יחסי אנוש, יכולת לקרוא שפת גוף, רגישות לאנשים ואולי אפילו כמה קלפים שיהפכו את הבר לאטרקטיבי יותר ואותך לברמן שאין לו תחליף.
  • ומה לגבי תקופת העסקה במקצוע. כמובן שאין הגבלה וכל אחד יכול לעבוד כברמן כמה זמן שמתאים לו, אבל הממוצע בתחום הוא עד 5 שנים. היות ומדובר במקצוע שמדבר בעיקר לחיילים משוחררים או צעירים בתחילת שנות העשרים, התחום הזה מתאים להם, עד שהם מתייצבים על עבודה ביום או עד שהם מתחילים ללמוד. כמובן שיש גם הרבה סטודנטים שעובדים בתור ברמנים, על מנת לממן את הלימודים או כי היות ומדובר בעבודה בלילות, קל יותר לשלב אותה עם לימודים.
  • אם אתם רוצים להיות ברמנים, חשוב שתדעו שמעבר למה שאתם לומדים בקורס ברמנים, סביר להניח שתצטרכו להבין איך עובד הבר במקום בו אתם מועסקים. לכל בר יש התנהלות וכללי עבודה שונים ולכן הדרך הטובה ביותר להבין אם להיות ברמנים מתאים לכם, זה פשוט להתחיל לעבוד או להירשם לקורס ברמנים ולראות אם יש לכם גישה לתחום
 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

חולמיםלהיות ברמנים? מחפשים מידע ומבצעים אודות קורס ברמנים,הפורטל המקיף ביותרלקורס ברמנים נותן לכם את כל המידעhttp://www.bartenders.co.il/

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת bartenders

מאת: bartendersיין ואלכוהול06/10/111179 צפיות
קורס ברמנים מהווה מוקד משיכה ומעורר עניין בצעירים רבים. הם רואים בו הזדמנות לעבוד בעבודה מהנה, לא שגרתית, עם הרבה עניין ושכר גבוה. כשאתם מגיעים אל הבר ורואים כיצד מתפקד הברמן, אתם וודאי שואלים את עצמכם האם זה מתאים לכם ומה אתם צריכים לעשות, על מנת למצוא עבודה בתחום. קורס ברמנים למתחילים זו התשובה שלכם.

מאת: bartendersעבודה וקריירה - כללי20/09/111091 צפיות
העבודה בחו"ל קוסמת לצעירים רבים אחרי צבא אשר מעוניינים לעבוד קשה ובמקום שכר המינימום בארץ, להרוויח הרבה כסף, בזמן קצר, ובמטבע חוץ. קיים מגוון רחב של אפשרויות לעבודה בחו"ל – באירופה, ארצות הברית , אוסטרליה ויפאן. היתרון של עבודות בחו"ל, שרובן אינן דורשות ניסיון קודם, דבר שמתאים לשכבת הגיל אליה הן פונות- בעיקר צעירים אחר צבא.

מאת: bartendersלימודי תעודה ומקצוע23/08/111075 צפיות
אתם טיפוסים של קסמים, להטוטים, ג'אגלינג ותמיד תהיתם איך עושים את כל זה. ובכן, אם אתם תוהים אם אתם צריכים כישרון לכך, אז לא. כל מה שצריך זה סבלנות ורצון עז. קורס פליירינג יכול להגיע בתוך קורס ברמנים או לחילופים בקורס בפני עצמו אשר ילמד אתכם תורה שלמה של להטוטים ועולם מזיגת משקאות שונה מכל מה שהכרתם עד היום.

מאת: bartendersלימודי תעודה ומקצוע11/08/11880 צפיות
כשאתם הולכים לפאב או מועדון, סביר להניח שמי שמושך לכם את העין זה הברמן. אם יש מלצרים במקום, הם מתרוצצים מקצה אחד לשני, בעוד הברמן עומד על הבר, משרת וממליץ בחיוך ופסון. זו אחת הסיבות שצעירים רבים נמשכים לתחום ומחליטים ללמוד קורס ברמנים. רוצים גם ? לא יודעים אם זה מתאים לכם, מתי, איפה ובכלל למה לעבור את הקורס?

מאת: bartendersלימודי תעודה ומקצוע11/08/111016 צפיות
החלטתם שאתם מעוניינים לעבור קורס ברמנים, השארתם פרטים ועכשיו אתם מחכים שיחזרו אליכם לשיחת ייעוץ ופרטים ראשונים. על מנת שהשיחה תעבור חלק ובאמת תקבלו את כל האינפורמציה, יש כמה דברים שחשוב לעשות לפני. הנה כמה טיפים איך להתכונן לשיחת ייעוץ, כך שתהיה אפקטיבית

מאת: bartendersיין ואלכוהול04/08/111310 צפיות
כל ברמן יודע שעל מנת להצליח בתחום הזה חייבים כמה קלפים בשרוול. אם אתם ברמנים או שאתם עוברים עכשיו קורס ברמנים ומתכוונים להתחיל לעבוד על הבר, אתם חייבים לדעת לתפוס את הקהל, לעניין, לרתק ולתת שירות ברמה הכי גבוהה

מאת: bartendersלימודי תעודה ומקצוע28/07/112364 צפיות
מעבר להנאה ולכיף שיש בעבודה בתור ברמן, מדובר בתחום שניתן להרוויח בו לא מעט. אבל, וזה אבל גדול, הרבה פעמים הברמן עצמו יכול לשלוט בזה ולעשות פעולות על מנת להגדיל את המשכורת והטיפים, זה חלק ממה שאתם מבינים ולומדים בקורס ברמנים. הנה כמה טיפים וכל מה שרציתם לדעת על כמה מרוויח ברמן.

מאמרים נוספים בנושא יין ואלכוהול

מאת: רוני הכהןיין ואלכוהול21/12/172759 צפיות
אם עד כה ראיתם רק את אותם מיכלי נירוסטה רק במבשלות גדולות ומוכרות של בירות בארץ הקטנה שלנו, הרי שכיום מבשלות בוטיק בולטות לא פחות ופזורות בכל מיני מקומות בארץ.

מאת: בני דואנייין ואלכוהול29/12/142550 צפיות
יקב בוטיק הוא יקב אשר מייצר לרוב כמות קטנה של יין (כמות שאינה מסחרית באופן כזה שאפשר למכור את היין בסופרים הגדולים) ואשר שם דגש על הטעמים של היינות אותם הוא מוציא, כך שאלו יהיו משובחים במיוחד.

מאת: משקאות דניאליין ואלכוהול03/11/142916 צפיות
אנשים רבים שחושבים שמשקאות חריפים מאוד משמינים, אך במידה ושותים נכון, בכמויות מדודות- אין בהכרח סיבה לבהלה. כולם מכירים את הביטוי "כרס בירה", אך דווקא בבירה בשונה משאר המשקאות החריפים- יש את כמות הקלוריות הנמוכה ביותר.

מאת: בן טליין ואלכוהול09/06/144443 צפיות
קוקטייל העיתונאי הופיע לראשונה בספר 'The Savoy Cocktail Book' שיצא לראשונה ב1930 ונכתב ע"י הארי קראדוק, ברמן אמריקאי אשר היגר לאנגליה לאחר שחוק היובש נכנס לתוקף.

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול13/03/1411826 צפיות
ד"ר אביטבול מסביר על "תהליך בניית בלנד או "ממסך" שכולל בד"כ מיזוג יינות מזנים שונים ומאותו בציר אך ניתן גם כן למזג יינות העשויים מאותו זן מאזורים שונים, בתנאים שונים ואף מבצירים שונים"

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול10/03/148163 צפיות
ד"ר אביטבול, בעל תואר ביננות, מעניק הדרכה חוויתית ביקבים הכוללת הכרות עם תהליך ייצור היינות מהענבים ועד הבקבוק, הסבר אודות תהליך טעימת ורכישת היין וכן התאמת יין ואוכל.

מאת: allgiftsיין ואלכוהול05/02/148482 צפיות
השקעתם ורכשתם יין איכותי, אך אינכם מתכננים לפתוח אותו באופן מיידי. לא פעם עולות השאלות כיצד למנוע התחמצנות של יין וכיצד לשמור על בקבוקי היין באופן האופטימאלי ביותר בתנאים הביתיים

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica