חפש מאמרים:
שלום אורח
03.12.2016
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בצק שוקולד לפיסול

מאת: מיה שטרןבישול ואפיה16/08/20095103 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

שוקולד לפיסול (בצק שוקולד)

מהו בצק שוקולד:

בעולם ובישראל ידוע שוקולד לפיסול בשם "בצק שוקולד" ובאנגלית "חימר שוקולד"
ו"שוקולד פלסטיק",אני מעדיפה לכנות אותו בשם "שוקולד לפיסול"
בצק/חימר/פלסטיק לא ממש מעוררים תיאבון...
שוקולד לפיסול הינו מוצר טבעי המבוסס בעיקר על שוקולד,
אשר לו מוסיפים מים ומעט סירופ תירס/גלוקוזה  והתוצאה היא חומר גמיש,
נוח לעבודה, נעים ריחני וטעים!

יתרונות השוקולד לפיסול על חומרי העיצוב האכילים האחרים ( בצק סוכר, מרציפן):
השוקולד טבעי , אין בו צבעי מאכל.
השוקולד נוח מאוד לעבודה, העבודה איתו קלה נעימה ופחות מלכלכת מבצק סוכר.
השוקלד יכול לשהות במקרר, ואפשר לקשט איתו עוגות קרם ומוסים ולא רק עוגות יבשות כמו עם בצק הסוכר.
השוקולד טעים מאוד!
פסלי שוקולד רבים שיצרתי עם השנים והצגתי במגוון תערוכות תוכלו לראות בגלריית הפיסול בשוקולד אשר נמצאת באתר שלי.

מתכון להכנת שוקולד לפיסול:

להמיס 600 ג"ר שוקולד מריר
עם 200 ג"ר סירופ תירס או סירופ גלוקוזה
להוסיף 50 ג"ר מים

לערבב היטב לצקת לתבנית חד פעמית ולכסות בניילון נצמד,
להניח לנוח לפחות 24 שעות,
לחתוך לחתיכות קטנות ולאכסן בכלי אטום,
ללוש לפני השימוש.

חשוב: לסוגי שוקולד שונים יהיו מרקמים אחרים, מומלץ להשתמש 
בשוקולד איכותי המיועד לעבודה מקצועית . 
כמו כן יתכנו פרקי זמן שונים עד להתקשות השוקולד, תלוי בסוג ובטמפ' הסביבה.

אני נוהגת להכין את בצק השוקולד לפחות שבוע לפני השימוש, בחורף שומרת בקופסא אטומה בארון יבש וקריר, בקיץ בתוך ניילון סגור בתוך קופסא אטומה- במקרר,

העבודה עם בצק שוקולד חייבת להתרחש בחדר ממוזג היטב אחרת חום הידיים ימס את השוקולד.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מיה שטרן - סטודיו אמנות מתוקה

הסטודיו המוביל בישראל לסדנאות , קורסים ולימוד שוקולד

www.maya-stern.com

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת מיה שטרן

מאת: מיה שטרןבישול ואפיה16/08/09606 צפיות
שוקולד נחשב למאכל האלים כבר לפני אלפי שנים, עד היום הינו ממתק אהוב ומבוקש בכל רחבי העולם, במאמר הבא תגלו מהו באמת השוקולד, איך התגלה , איך נוצר, ועוד - כל מה שרציתם לדעת על שוקולד..

מאמרים נוספים בנושא בישול ואפיה

מאת: דודישבישול ואפיה16/03/16355 צפיות
ידע זה כוח, וידע יאפשר לכם באמת להיות טבעונים. ללא הידע אתם עלולים להישבר מהר מאוד ולהרגיש אין לכם מה לאכול או אף לסבול מחסכים תזונתיים שממש אין סיבה שיהיו לכם

מאת: עידן שלומןבישול ואפיה21/10/151050 צפיות
העולם הקולינרי בישראל הופך להרבה יותר מקצועי ואיכותי כאשר בבתים ישראלים רבים כבר לא מסתפקים בסטים בסיסיים של כלי בישול, אפייה והגשה שלהם, אלא בציוד מודרני מעוצב שמוסיף לחוויה עצמה.

מאת: ענת אמרבישול ואפיה17/09/15428 צפיות
אנחנו מבינים ויודעים כמה קשה לתמרן בין זמן המשפחה, לעבודה לבין כל מה שמסיבת יום הולדת דורשת. אנחנו גם יודעים שאת רוצה מסיבה יפה, שילדך יהנה ממנה ותוכלו להיזכר בה בתמונות גם עוד שנים ארוכות.

מאת: ירון כהןבישול ואפיה29/12/14623 צפיות
אם אתם מוכשרים באפיה ורוצים להעשיר את המטבח שלכם במאפים נפלאים ללא גלוטן תמצאו באתר המאפים של תמר מגוון מתכונים ללא גלוטן למאכלים פשוט נפלאים. תוכלו למצוא באתר של המאפיה של תמר מגוון מתכונים אנינים ומעולים שכולם מתכונים ללא גלוטן ביניהם תמצאו מאפים מתוקים ללא גלוטן, מאפים מלוחים ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן ועוגות ללא גלוטן. לקבל באתר ידע נרחב תמר עברה מסלול לימודים מכובד בקונדיטוריה והיא חולקת את הידע הנפלא הזה באתר.

מאת: רוני הכהןבישול ואפיה02/08/141541 צפיות
משלוחי פיצה בישנה הם הבחירה של המשפחות, הצעירים, המבוגרים וגם בעלי העסקים בעיר. זה מאוד פשוט, פיצה היא בחירה אידאלית, פיצה כולם אוהבים מאוד, נשאר רק לבחור תוספות ולהתקשר להזמין פיצה ביבנה.

מאת: דודישבישול ואפיה18/11/137100 צפיות
הלהיט הנוכחי בעולם סדנאות הבישול הולך יד ביד עם מגמת הטבעונות המתעצמת. כולם מדברים על טבעונות וגם רוצים להתנסות, לטעום ולחוות את האוכל הטבעוני בעצמם.

מאת: ספיר ספירבישול ואפיה07/09/13903 צפיות
אהבת חיי רבים זהו בישולים וחלק לא קטן מהאוהבים לבשל הופכים זאת לדבר שהם יכולים להרוויח כסף ולהתפרנס מאהבתם מה שיוצר דבר נחמד מאוד לרבים לעסוק בתחביב וגם להרוויח כסף ממנו .

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica