חפש מאמרים:
שלום אורח
04.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בראוניס פאדג' – גן עדן של שוקולד

מאת: יעקב רומנובישול ואפיה02/02/20102426 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

ייתכן שאתה שואל את עצמך מה ההבדל בין מתכון לעוגיות בראוניס (חומיות) רגילות לבין מתכון לעוגיות פאדג'. ובכן – יש להם מרכיבים דומים, אבל המוצר המוגמר שונה. בראוניס רגיל נוטים להיות עוגתיים וקלילים. פאדג' הן עוגיות עבות, כבדות, עשירים בצורה שמימית, מלאים טעם וקלוריות שנמסות בפה שלך.

כל בראוניס הם שילוב של חמאה (או מרגרינה), קמח, סוכר, ביצים ושוקולד (קקאו או מריר נמס). במתכון לעוגיות פאדג' יש פחות קמח ובדרך כלל יש מעט אבקת אפייה, אם בכלל. פירוש הדבר כי הבלילה תתפח פחות במהלך האפייה, ויהיה פחות אוויר במוצר המוגמר. הם יהיו כבדים יותר, עשירים יותר ופריכים, כמו פאדג 'אמיתי. כדי להוסיף לטעם, מתכונים לעוגיות פאדג 'נוטים להיות עם יותר ביצים מאשר מתכונים לבראוניס רגילים.

עשיר, טעים, שמיימי, מדהים, מסיבת טעם פה. רשימה נמשכת ונמשכת. אין מספיק מילים בשפה העברית כולה בשביל לתאר את ההרגשה הנפלאה של אכילת פאדג' חם וטרי. יאמי!

אם אתה במצב רוח לטעם עשיר של פאדג' בראוני, אל תבזבז זמן עם תערובת מוכנה לפאדג' שאפשר לקנות בחנות. אתה לא יכול להשוות תערובות אלו (אשר בדרך כלל סבבה) עם טעם אמיתי של פאדג' תוצרת בית.

לייצר פאדג' בראוניס בעצמך בבית זה קל ממש קל. נסה את זה, תראה כמה זה פשוט להכים את זה, וכמה התוצאות מספקות! ברגע שאתה מבין כמה זה קל לאפות בראוניז משלך, תבין איזה כיף זה וכמה התוצאות טעימות. אין כמו לאכול מפרי עמלך! אתה יכול לנסות את אחד משלושת המתכונים הללו לפאדג' ביתי – ממש קל להכין אותם, זה רק דורש כמות מוצרים מצומצת, מיקרוגל ומקרר.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

יעקב הוא בעל האתר וכותב התכנים במגזין יוקלאב, בנושאי מחשבים, עסקים, אוכל ונושאים שונים ומגוונים אחרים.

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת יעקב רומנו

מאת: יעקב רומנוחומרה02/02/101447 צפיות
רוצה לקנות מחשב נייד ומחפש מחיר משתלם? שקול מחשב נייד מחודש. אתה יכול למצוא מחשב מצוין, ששופץ לחלוטין ובמצב כמעט חדש ולחסוך 30-50% מהעלויות של מחשב נייד חדש.

מאת: יעקב רומנועבודה וקריירה - כללי02/02/101310 צפיות
אם אתם רוצים להיות מצליחים, לא משנה באיזה עסק, אתם חייבים להבין את המשמעות של עבודה קשה! ללא עבודה קשה ומשמעת לא תגיעו לשום מקום. יש את אלה שלא עובדים מספיק קשה ומחזיקים במשרות בינוניות, יש את אלה שעובדים קשה מספיק בשביל עבודה נורמלית אבל מסתפקים רק בעבודה נורמלית. ויש את אלה שעובדים קשה במיוחד ובונים לעצמם את העתיד, עתיד מלא הצלחה.

מאת: יעקב רומנונישואין02/02/101399 צפיות
למרות שרומן יכול להיות אחת החוויות הכי מרגשות בחיים, הוא לרוב נגמר בשלב מסויים אך לא לפני שהוא גורם לכאב וצער רב לכל הנוגעים בדבר. אם אתם נושאים ואתם מעורבים באיזשהו רומן אתם בטח יודעים כמה שזה נכון. עכשיו כשאתם רוצים לחזור לבן הזוג שלכם אתם תוהים אם אתם יכולים להציל את הנישואים שלכם לאחר הרומן.

מאת: יעקב רומנובישול ואפיה02/02/101586 צפיות
קשה מאוד לומר מאיפה פנקייק הגיע. זה אוכל שכבר נמצא על השולחנות שלנו במשך מאות שנים וזה די קשה להגיד מאיזו מדינה זה הגיע, מתי זה נוצר לראשונה וכמובן על ידי מי.

מאמרים נוספים בנושא בישול ואפיה

מאת: אבי דוידיבישול ואפיה12/11/183899 צפיות
חולמים להגיש ארוחה ביתית ברמה של מסעדה אך אנכם יודעים לבשל? עם שירותי שף עד הבית תוכלו להגיש לאורחים שלכם ארוחה מדהימה מבלי לבלות אפילו שעה אחת במטבח.

מאת: SEOMANבישול ואפיה28/04/183274 צפיות
מהו בית בד וכיצד ניתן לדעת האם בית הבד מייצר את שמני הזית בצורה טובה, בריאה ואיכותית? כל מה שרציתם לדעת על תהליך הכנת שמן הזית בבתי הבד השונים ועל סגולותיו של שמן הזית בהוספתו בבישול.

מאת: דודישבישול ואפיה20/03/174501 צפיות
את המיתוס הגורס שעל מנת להכין פסטה טובה באמת צריך להיות נצר למשפחה איטלקית באתי לנפץ, למרות שאני האמנתי בו בכל ליבי במשך תקופה ארוכה מאוד.

מאת: דודישבישול ואפיה16/03/164073 צפיות
ידע זה כוח, וידע יאפשר לכם באמת להיות טבעונים. ללא הידע אתם עלולים להישבר מהר מאוד ולהרגיש אין לכם מה לאכול או אף לסבול מחסכים תזונתיים שממש אין סיבה שיהיו לכם

מאת: עידן שלומןבישול ואפיה21/10/152655 צפיות
העולם הקולינרי בישראל הופך להרבה יותר מקצועי ואיכותי כאשר בבתים ישראלים רבים כבר לא מסתפקים בסטים בסיסיים של כלי בישול, אפייה והגשה שלהם, אלא בציוד מודרני מעוצב שמוסיף לחוויה עצמה.

מאת: ענת אמרבישול ואפיה17/09/152000 צפיות
אנחנו מבינים ויודעים כמה קשה לתמרן בין זמן המשפחה, לעבודה לבין כל מה שמסיבת יום הולדת דורשת. אנחנו גם יודעים שאת רוצה מסיבה יפה, שילדך יהנה ממנה ותוכלו להיזכר בה בתמונות גם עוד שנים ארוכות.

מאת: ירון כהןבישול ואפיה29/12/142168 צפיות
אם אתם מוכשרים באפיה ורוצים להעשיר את המטבח שלכם במאפים נפלאים ללא גלוטן תמצאו באתר המאפים של תמר מגוון מתכונים ללא גלוטן למאכלים פשוט נפלאים. תוכלו למצוא באתר של המאפיה של תמר מגוון מתכונים אנינים ומעולים שכולם מתכונים ללא גלוטן ביניהם תמצאו מאפים מתוקים ללא גלוטן, מאפים מלוחים ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן ועוגות ללא גלוטן. לקבל באתר ידע נרחב תמר עברה מסלול לימודים מכובד בקונדיטוריה והיא חולקת את הידע הנפלא הזה באתר.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica