| מרכיבים: |
| |
| 500 גרם |
|
גבינה לבנה |
| |
| 100 גרם |
|
גבינה בולגרית או כל גבינה קשה אחרת |
| |
| 2 |
|
ביצים |
| |
| 1 |
|
בצל מטוגן (מבצל גדול) - או בצל חי, אם אתם אוהבים |
| |
| 50 גרם |
|
עגבניות מיובשות - או רסק עגבניות\פסטו |
| |
| 3 |
|
שום (שיניים) כתוש |
| |
| 4 |
|
מצות |
| |
| צרור / חבילה |
|
עשבי תיבול כל ירוק שאתם אוהבים |
| |
| 50 גרם |
|
פרמזן מגוררת למעלה |
| |
| |
|
מלח פלפל |
| |
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים למעט המצה,
בתבנית אינגליש קייק, שוברים מצה לחצי ומניחים בתחתית, ועליה שכבת גבינה בגובה 2 ס"מ, ועליה עוד שכבת מצה, ועוד שכבת גבינה.
את השכבה האחרונה של המצה, מרטיבים תחת ברז לחצי דקה. ומגרדים פרמזן או מוצרלה צהובה למעלה.
אופים בתנור 180 מעלות, כ30-20 דקות עד מהגבינה נמסה.
lemon3.co.il
חג שמח