חפש מאמרים:
שלום אורח
05.05.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

סושי: כיצד לשמור עליו במקרר ובפריזר

סושי היא מנה אשר מכילה מרכיבים טריים בלבד (במידה ובחרתם במסעדת סושי טובה, כמובן), וכוללת אורז, דגים וירקות- כולם טריים ורעננים. זוהי אחת הסיבות אשר בשלן מומלץ לאכול את כל מנת הסושי שהזמנתם בבת אחת (סיבות נוספות מתקשרות לחוקי הנימוס היפניים, ועליהם נרחיב בפעם אחרת). לכן, אם התקשתם לסיים את המנה הטעימה שלכם והחלטתם לשמור עליה, אתם עלולים לגלות שאחסון סושי ללא הריסת המרקם העדין של האורז והירקות הינה פעולה פשוטה פחות מאחסון מזונות אחרים. אך אל דאגה, ישנם כמה צעדים פשוטים אשר בעזרתם תוכלו לשמר את הטעם והמרקם של הסושי שלכם, ולשוב ולהנות ממנו גם מחר.

אחסון סושי במקרר:

אחסון סושי במקרר מתאים בעיקר למי שרוצה לאכול את הסושי ביום המחרת. אם אתם מכינים סושי לבד בבית, השתדלו להכניס אותו למקרר עד חצי שעה מרגע הכנתו- או מוקדם ככל האפשר. אם הזמנתם סושי בחוץ ויש לכם עוד יום ארוך לפניכם לפני שתגיעו אל המנוחה והנחלה (והמקרר)- לא בטוח שכדאי לכם לשמור אותו, בעיקר אם הוא כולל דגים נאים, משום שדג שלא נשמר בקירור עלול להתקלקל מהר למדי.

אם אתם מאחסנים סושי במקרר, הרטיבו שתי מגבות מטבח במים, סחטו אותן היטב ופרסו מגבת אחת מעל צלחת. הניחו את הסושי על המגבת, וכסו אותו במגבת הלחה השניה. עטפו את כל הקונסטרוקציה בניילון נצמד, והכניסו למקרר. שיטת אריזה זו תמנע מהאורז להתייבש ולהתקשות.

אם אתם רוצים לשמור רק על אורז סושי ולא על רולים של סושי מוכן, רפדו קערה שאיננה ממתכת במגבת לחה, הניחו מעל המגבת את האורז וכסו במגבת לחה נוספת. עטפו את כל הקערה בניילון נצמד, והכניסו לקירור.

מומלץ מאוד לא לשמור סושי במקרר למשך יותר מעשרים וארבע שעות.

לאחר שסיימתם לאכול סושי שקורר במקרר, רקו לכביסה את המגבות אשר בהן עטפתן אותו, משום שהן עלולות לספוג חיידקים שונים (להזכירכם- זוהי המטרה שלהן- לספוג את החיידקים במקום שאלו יגיעו לסושי שלכם...)

ומה לעשות עם הוואסאבי? פה תמצאו כמה רעיונות.

אחסון סושי בפריזר:

שיטה זו מאפשרת לאחסן סושי למשך מספר שבועות. עטפו את הסושי באריזת וואקום מיוחדת הניתנת לרכישה בחנויות רבות, או למצער- עטפו אותו היטב בניילון נצמד ואז הכניסו אותו לקופסת פלסטיק. הדביקו מדבקה קטנה על הקופסה. כתבו עליה את התאריך ואת סוג הסושי ("טונה", "בטטה" וכו') כדי שתדעו כמה זמן הסושי שהה בהקפאה. סושי שמאוחסן בפריזר יש לאכול בתוך שבועיים- שלושה. בניגוד למקפיאים המיוחדים של החנויות והמסעדות, פריזר ביתי רגיל אינו מגן מפני כל סוגי החיידקים והבקטריות אשר עלולות לגדול בדגים, לכן כדאי לאכול גם סושי קפוא מוקדם ככל האפשר. בנוסף, הקפידו להשתמש באריזה איכותית ככל הניתן, אשר תעזור לכם במניעת התפתחות בקטריות, ותשמור על הסושי זמן רב יותר.

כאשר אתם חושקים בסושי שלכם- אל תחממו אותו במיקרו-גל! זה יהפוך אותו לדביק ולח. מוטב שתוציאו אותו מהאריזה ותעמידו אותו על השיש כמה שעות, מעל מגבת יבשה ונקיה- עד שיפשיר בעצמו.

אורז מבושל, אבוקדו ואצות הופכים לספוגיים לאחר שמקפיאים אותם. לכן, עדיף לשמור במקרר סוגי סושי המכילים את המרכיבים הללו.

*** מוגש בחסות רשת סופר סושירשת סושיות עם אופי באזור תל אביב.

 



תגיות המאמר: סושי, הזמנת סושי, סושי בתא


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אביב יועצים >> המפתח שלך להצלחה שיווקית !

ייעוץ שיווקי

קידום אתרים בגוגל

 

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אביב יועצים

מאת: אביב יועציםפלילי14/02/162098 צפיות
כתב אישום הינו המסמך שפותח את המשפט כנגד הנאשם והוא כולל מספר סעיפים קבועים ואת כל העובדות שנאספו כנגד המואשם, עדי התביעה והסעיפים בחוק שהופרו, כביכול, על ידו. ביטול המסמך מונע את ההגעה למשפט כך שאין ענישה וכל הטיפול בתיק מופסק. את הביטול ניתן לבצע בנקודות זמן שונות כאשר המוקדמת ביותר היא כאשר התיק עדיין נמצא בידי המשטרה ועדיין לא עבר לבית המשפט. כאן נלמד מעט יותר אודות אפשרויות הביטול השונות בנקודת זמן זו.

מאת: אביב יועציםפלילי02/02/162442 צפיות
מועד מחיקת רישום פלילי ישן נקבע על פי הגדרות תקופת ההתיישנות. תקופת ההתיישנות מתחילה למעשה כבר כאשר בית המשפט נותן את פסק הדין שלו לגבי העבירה שבוצעה. כל תקופה נקבעת על פי קריטריונים שקבועים בחוק. תקופת ההתיישנות תלויה בסוג הרישום הפלילי – האם מדובר בהרשעה בפשע או באי הרשעה. בנוסף, נקבעת התקופה על פי גיל הנאשם ועובדת היותו קטין או אדם בוגר בעת מתן פסק הדין. לבסוף, החוק מתייחס לסוג העונש שהוטל על הנאשם.

מאת: אביב יועציםפלילי02/02/161956 צפיות
תחום המשפט המנהלי בישראל הוא אחד התחומים המעניינים והמגוונים ביותר בעולם המשפט. המשפט המנהלי עוסק בהתמודדות של אזרח מול גופים מנהלתיים וציבוריים, מועדות הבנייה שמאשרות את תוכניות הבתים שאנחנו בונים ועד לזכויותיהם של עובדים, אסירים, חיילים ומשפחות נפגעות טרור. מהתמודדות מול גורמים תקשורתיים כמו רשות השידור וחיוביה את הציבור ועד לעבודה משפטית מול רשויות מקומיות המחייבות אותנו במיסים על פי חוק.

מאת: אביב יועציםדיני משפחה10/01/161586 צפיות
אם אתם גרושים טריים, תקופת החגים עלולה להיות קשה מאוד עבורכם. תחושת האומללות, האשמה והבדידות היא מתכון מושלם לדיכאון. בזמן שמשפחות אחרות ומאושרות חוגגות יחדיו ושואגות את שירי החג, אתם תשבו מסוגרים בביתכם ותבהו בטלוויזיה. יתכן שתרגישו כל כך מדוכאים, עד שאפילו לא תצליחו להזיז את עצמכם מהמיטה. אז מה עושים? הנה כמה טיפים של עו"ד גירושין, כיצד לעבור את החגים בשלום ולהפוך את החג לקצת יותר נסבל:

מאת: אביב יועציםדיני משפחה10/01/161621 צפיות
כולנו מתחתנים בתקווה שהנישואים יחזיקו מעמד ויהיו יציבים. למרבה הצער, הרבה פעמים בני הזוג שלנו משתנים ומאבדים עניין בדברים שעניינו אותם לפני 10-15 שנים: תחביבים שונים, עיסוקים וגם אנשים. כשנשים מאבדות עניין בנישואים, הן פונות אל עורך דין גירושין. אבל כשזה קורה לגבר, הוא לאו דווקא ירוץ אל עורך דין גירושים. הוא בדרך כלל יתרחק מאשתו, ימעט לדבר איתה, לבלות איתה וימצא מפלט בקריירה תובענית או במאהבת.

מאת: אביב יועציםדיני משפחה10/01/161410 צפיות
גירושין הם נושא כואב עבור כל הצדדים המעורבים בעניין- אתה, אשתך והילדים. אין ספק שהם תובעים מחיר נפשי שלוקח זמן להתאושש ממנו. לאחר שנים רבות בהן אתה ואשתך הייתם יחד והילדים התרגלו לראות את הוריהם תחת קורת גג אחת, הפרידה אחד מהשנייה היא קשה ולוקח זמן להתרגל אליה.

מאת: אביב יועציםדיני משפחה10/01/161467 צפיות
גירושין בגיל מבוגר אינם עניין פשוט. מדובר בזוגות בגיל העמידה או אפילו בזוגות בני הגיל השלישי, שהגיעו לאחר שנים רבות יחד להחלטה על פירוק החבילה המשותפת. גירושין בגילאים אלו נובעים מכמה סיבות. לעיתים, ההחלטה על גירושין התקבלה לפני שנים רבות, אך בני הזוג העדיפו להמתין עד אשר הילדים יתבגרו ויעזבו את הבית. לעיתים מדובר במקרי גירושין על רקע שחיקה של מערכת היחסים הזוגית- כאשר לא נעשה דיי במשך השנים על מנת לשמור על הגחלת, אובד לקשר האהבה והתשוקה שאפיינו את תחילתו, ועימם אובד גם הרצון לעתיד משותף.

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205312 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205232 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205532 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205622 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/195935 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196143 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183102 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica