חפש מאמרים:
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מדריך לשימוש נכון במתכוני חזה עוף

מאת: Nir Bentovבישול ואפיה01/11/2012876 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מאפיינים עיקריים של החזה

חזה הוא החלק הקדמי והעליון של העוף. רוב הסוגים של חזה עוף מתאפיינים בצבע בהיר, כאשר היתרון של הבשר הוא כמות נמוכה של שומן. את החזה ניתן לטגן כשניצל, להקפיץ במחבת או להכין על הגריל. לא רק ישראלים אוהבים חזה עוף, ובשנים האחרונות נרשם גידול בדרישה לעוף ובעיקר לעוף אורגני שנחשב בריא יותר. למרות הגיוון בין המתכונים, כל המנות של חזה עוף אידיאליות עבור כאלו המקפידים על תזונה דלה בשומן. הצורה הייחודית של העוף מאפשרת מילוי, אך חשוב להקפיד על רכישת נתח עסיסי מקצב מוכר או מחנות השומרת על סטריליות.

אפשרויות להפשרת חזה

השלב הראשון של הכנת החזה הוא ההפשרה. מלבד האופציה של הפשרת החזה באופן טבעי והשארתו מחוץ למקפיא למשך מספר שעות, ישנן גם דרכים נוספות. אחת מהן היא להכניס את העוף למים חמימים. חלק מעדיפים להשאיר את העוף בשקית על מנת שלא יספוג את הנוזלים, לעומת חלק אחר המפשיר את החזה ישירות מתחת לזרם. במצבים בהם הזמן אינו מאפשר הפשרה ארוכה ניתן להכניס את החזה אל תוך המיקרוגל, להפעיל אותו על עוצמה נמוכה ולבדוק בכל כמה דקות את התקדמות תהליך ההפשרה.

איך אתם מעדיפים את השניצל שלכם?

שלב נוסף בהכנת חזה עוף הוא השיטוח. בניגוד למה שנהוג לחשוב, לא כולם מעדיפים את החזה שלהם דק ככל האפשר. השאלה האם להעדיף לדוגמא שניצל עבה או שניצל דקה תלויה בסגנון המועדף עליכם ובאופי הארוחה. במידה והחלטתם לשמור על עוף שטוח, דעו כי יש לשמור על עובי שווה לכל אורך הנתח וזאת על מנת למנוע טיגון יתר. במידה ותבקשו להיות יצירתיים, דעו כי את חזה העוף ניתן להשרות במרינדה.

ארוחה לכל מטרה

השלב האחרון בהכנת החזה קשור להחלטה כיצד להגיש אותו. במידה ויש לכם ילדים, אופציית הטיגון היא האופטימאלית. לעומת זאת, ארוחה רבת משתתפים תאפשר לכם להגיש חזה ממולא וליהנות מטעמים רבים. לבסוף, לא כדאי לשכוח חזה עוף גם במהלך אירועי חברה וברביקיו. מחירו של החזה והעובדה שאין צורך בכישורים מיוחדים על מנת להכינו תורמים לפופולאריות של הנתח, ויש לנצל זאת.

 



תגיות המאמר: חזה עוף


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת Nir Bentov

מאמרים נוספים בנושא בישול ואפיה

מאת: אבי דוידיבישול ואפיה12/11/183891 צפיות
חולמים להגיש ארוחה ביתית ברמה של מסעדה אך אנכם יודעים לבשל? עם שירותי שף עד הבית תוכלו להגיש לאורחים שלכם ארוחה מדהימה מבלי לבלות אפילו שעה אחת במטבח.

מאת: SEOMANבישול ואפיה28/04/183264 צפיות
מהו בית בד וכיצד ניתן לדעת האם בית הבד מייצר את שמני הזית בצורה טובה, בריאה ואיכותית? כל מה שרציתם לדעת על תהליך הכנת שמן הזית בבתי הבד השונים ועל סגולותיו של שמן הזית בהוספתו בבישול.

מאת: דודישבישול ואפיה20/03/174489 צפיות
את המיתוס הגורס שעל מנת להכין פסטה טובה באמת צריך להיות נצר למשפחה איטלקית באתי לנפץ, למרות שאני האמנתי בו בכל ליבי במשך תקופה ארוכה מאוד.

מאת: דודישבישול ואפיה16/03/164063 צפיות
ידע זה כוח, וידע יאפשר לכם באמת להיות טבעונים. ללא הידע אתם עלולים להישבר מהר מאוד ולהרגיש אין לכם מה לאכול או אף לסבול מחסכים תזונתיים שממש אין סיבה שיהיו לכם

מאת: עידן שלומןבישול ואפיה21/10/152643 צפיות
העולם הקולינרי בישראל הופך להרבה יותר מקצועי ואיכותי כאשר בבתים ישראלים רבים כבר לא מסתפקים בסטים בסיסיים של כלי בישול, אפייה והגשה שלהם, אלא בציוד מודרני מעוצב שמוסיף לחוויה עצמה.

מאת: ענת אמרבישול ואפיה17/09/151991 צפיות
אנחנו מבינים ויודעים כמה קשה לתמרן בין זמן המשפחה, לעבודה לבין כל מה שמסיבת יום הולדת דורשת. אנחנו גם יודעים שאת רוצה מסיבה יפה, שילדך יהנה ממנה ותוכלו להיזכר בה בתמונות גם עוד שנים ארוכות.

מאת: ירון כהןבישול ואפיה29/12/142159 צפיות
אם אתם מוכשרים באפיה ורוצים להעשיר את המטבח שלכם במאפים נפלאים ללא גלוטן תמצאו באתר המאפים של תמר מגוון מתכונים ללא גלוטן למאכלים פשוט נפלאים. תוכלו למצוא באתר של המאפיה של תמר מגוון מתכונים אנינים ומעולים שכולם מתכונים ללא גלוטן ביניהם תמצאו מאפים מתוקים ללא גלוטן, מאפים מלוחים ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן ועוגות ללא גלוטן. לקבל באתר ידע נרחב תמר עברה מסלול לימודים מכובד בקונדיטוריה והיא חולקת את הידע הנפלא הזה באתר.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica